Gå til hovedindhold
Lokalt

Kolleger fulgte chauffør af sted på den sidste rejse (+video)

10-08-2019 KL. 15:33
Empty

Her er kortegen på vej gennem Hvidbjerg. Foto: Lindy Jørgensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Lørdag fulgte lastbilchauffører deres tidligere kollega Tage Espersen Dalsgaard af sted på hans sidste køretur.

De kørte i deres lastbiler i kortege bag rustvognen efter bisættelsen i den røde kirke i Skive, og de fulgte rustvognen til Kjærgaardsholm, hvorfra rustvognen fortsatte til Holstebro, hvor Tage Espersen Dalsgaard skal brændes.

Tage Espersen Dalsgaard døde pludseligt i sit hjem på Nordbanevej i Skive mandag den 4. august. Han blev 59 år. Den seneste tid kunne Tage Espersen Dalsgaard ikke arbejde på grund af dårlig ryg.

Chauffør-kolleger var ikke i tvivl om, at de ville følge Tage Espersen Dalsgaard af sted på den sidste rejse. Bisættelsen blive holdt lørdag, så chaufførerne havde mulighed for at deltage.

- Lastbiler fyldte meget i Tags liv. Tage var en meget glad og positiv person, og han var altid klar til at hjælpe. Sådan noget smitter af. Vi kommer til at savne Tage, siger lastbilchauffør Daniel Funch Christensen.

Kirken var fyldt under bisættelsen lørdag. Tage Espersen Dalsgaard efterlod sig ud over famiie mange venner. Han havde en stor omgangskreds og var meget vellidt.

- Jeg vil huske Tages gode humør. Vi andre kan godt gå og brokke os. Tage så lyst på tingene - det skal nok gå, plejede han at sige, fortæller Daniel Funch Christensen.

Tage Espersen Dalsgaards søster Bente Bertelsen, Ramsing, blev rørt over lastbilchaufførerne gestus:

- Det var super dejligt, at de kørte i kortege. Lastbiler var hele Tages liv. Vi er meget glade og taknemmelige over, at de valgte at bruge deres tid på at sige farvel til Tage på den måde, siger Bente Bertelsen.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland