Debat

Kommentar til Jan D. Andersen

Kommentar til Jan D Andersen ang. Peter Vestergaards føljeton: Det er et interessant læserbrev, du har i Folkebladet Hr. Andersen, og gennem min læsning af dit læserbrev, er der flere spørgsmål som trænger sig på.

Du skriver lange passager om, at det er spild af tid at behandle en hjemsendelsespolitik, da det efter din overbevisning ville blive stemt ned. Erik Mortensen (NB) har tidligere oplyst, at i 2017 kostede ikke vestlige personer Skive Kommune 136 millioner. Skal jeg og andre forstå det på denne måde, at du synes det er et acceptabelt beløb at bruge årligt på ikke vestlige personer?

Du spørger deslige Peter Vestergaard om hvilke personer det er han ønsker der skal hjemsendes, og kommer med skjulte hentydninger til, at han skulle have noget imod personer med en anden hudfarve. Det er en utrolig nederdrægtig beskyldning! Lad mig slå det helt fast. Vi har i Dansk Folkeparti intet, som i INTET, imod personer med anden hudfarve. Om personen er hvid, brun,rød, gul eller grøn, er fløjtenes lige meget, så længe man kan finde ud af at indordne sig, og tage de danske værdier til sig. Vi har flere personer i Dansk Folkeparti, der har »en anden hudfarv«’. Du kunne fx. Lave en hurtig Google søgning på Amina Sardar. Det tager små 10 sekunder, og så er den ged barberet.

Det vi i Dansk Folkeparti kærer os om, er, at vores egne borgere skal behandles værdigt, og have de bedste muligheder for at lykkedes. Det kunne dit parti, med fordel, overveje at vægte lidt mere. Og for at bruge din terminologi, så har vi i Skive Kommune også borgere der ikke har en anden hudfarve. Det kunne være dejligt hvis der begyndte at komme lidt fokus på den gruppe.

En anden passage i dit læserbrev der undrede mig lidt var, at du skriver, du havde en vigtig aftale et andet sted, og du derfor valgte byrådsmødet fra. Hvorfor sidder du egentligt i byrådet, hvis du ikke mener, det er et vigtigt hverv?

Umiddelbart tænker jeg, at I, i Socialdemokratiet har en suppleant, der faktisk finder hvervet vigtigt.

Med venlig hilsen

Anders

Simmelsgaard Krogh,

byrådskandidat

for Dansk Folkeparti,

Brårupvej 198,

7800 Skive