Gå til hovedindhold
Debat

Kommentar til Misbrugscentret

10-07-2018 KL. 12:54
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Hvor er det dejligt at høre, at Misbrugscentret i Skive ikke oplever problemer ved medicinudleveringen, hvor I sidder bag låste døre og udleverer medicinen gennem en luge.

Hvor er det betryggende at få at vide i Skive Folkeblad og på beboermøderne, at misbrugerne ikke er farlige.

Gad vide om den unge mand, som blev overfaldet i sin egen have (man skal om bag huset og ned af en trappe), også mener dette. De seks fingre i halsregionen, han kunne fremvise efterfølgende, er vist ikke fremkommet bare ved et knytnæveslag.

Det er også meget betryggende for naboerne at vide, at politiet møder hurtigt op, når en misbruger går rundt og rusker i folks døre.

Betryggende er det også at få at vide, når man overværer en handel med medicin/narkotika og efterfølgende anmelder dette: Husk at tage et billede, ellers er det påstand mod påstand. Gad vide, hvor mange personer har lyst til at fotografere en narkohandel?

Det sætter i hvert fald en bremse for anmeldelserne, men handlerne forsvinder nok ikke fra området.

Hvor er det betryggende, når sundhedschef Trine Brøcker står på beboermødet og fortæller, at hun har holdt møde med politiet i sidste uge, men ikke kan bekræfte overfor mødedeltagerne, at hun har spurgt, om der har været problemer/politianmeldelser fra området!

Kan tanken være: Hvis jeg ikke ved noget, er det ikke foregået.

PS. Hvis I skal deltage i en begravelseshandling fra kapellet, som er nærmeste nabo, skal I ikke blive forskrækket ved lidt uro, når misbrugerne bruger parkeringspladsen. Husk, de er ikke farlige.

Hanne Thomsen,

Kompagnigade 29,

7800 Skive

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Lokalt

Glæde i Skive: Udvist mor og datter får lov at blive Glæde i Skive: Udvist mor og datter får lov at blive

Kultur

Bjerre og Danefeld i barsk debat om Skive Theater: »Skandale« og »løse påstande« Bjerre og Danefeld i barsk debat om Skive Theater: »Skandale« og »løse påstande«

112

Tiltalt for at dræbe 41-årig: Nu skal 23-årig skibonit for retten Tiltalt for at dræbe 41-årig: Nu skal 23-årig skibonit for retten

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland