Gå til hovedindhold
112

Kørt ned og tævet med baseball-bat: Nu kommer sag om rå vold for retten

09-08-2018 KL. 20:44
Empty

Arkivfoto: Erik Refner/Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

En grov voldssag fra maj, hvor en 38-årig mand med indvandrerbaggrund fra Skive først blev kørt ned og siden slået med et baseball-bat af tre mænd - også med indvandrerbaggrund - kommer fredag formiddag for retten i Viborg.

I alt er der tre tiltalte i sagen, og de er alle tiltalt for grov vold i henhold til paragraf 245 i straffeloven, der dækker over legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter.

Det fortæller anklager ved Midt- og Vestjyllands Politi Jens Severinsen.

- De er alle tre tiltalt for at have angrebet den 38-årige med baseball-battet, og det er ikke sikkert, at retten skelner mellem, hvem der har slået, hvis de kendes skyldige. Derudover er den ene også tiltalt for at have overtrådt færdselsloven ved at køre frem mod offeret og ramme ham, fortæller Jens Severinsen.

Jens Severinsen vil ikke ind på, hvad han går efter af straffe til de tre tiltalte, men det er ubetingede fængselsstraffe.

Det var stridigheder ved moskeen på H. C. Ørsteds Vej i Skive, der gik forud for voldsepisoden.

Ved moskeen endte uenighederne med, at der blev uddelt mindst en lussing, og derefter skulle bølgerne været gået højt.

Men det interne opgør i indvandrermiljøet stoppede altså ikke i moskeen.

Kort tid efter blev den 38-årige mand først påkørt og siden overfaldet på Dalgas Allé. Manden var efterfølgende indlagt på Viborg Sygehus og blev syet med 10 sting.

De tre sigtede mænd er henholdsvis 24, 25 og 26 år og er alle en del af indvandrergrupperingen, som i den seneste tid har været meget omtalt i Skive.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Lokalt

Kæmpe fremmøde: Fjernvarme-bestyrelse ville fritages for ansvar, men trak forslag Kæmpe fremmøde: Fjernvarme-bestyrelse ville fritages for ansvar, men trak forslag

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland