Gå til hovedindhold
Erhverv

Laaaang kø: Vild dag, da Louise åbnede en butik i butikken

01-05-2019 KL. 13:47
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Der har tidligere været mange kunder, når butikken Kære Børn i Skive har varslet tilbud. Rigtig mange kunder.

Men tirsdag den 30. april 2019 sætter nye rekorder hos butikken på Viborgvej. En lang kø af ventende kunder dannede sig uden for butikken og ventede kun på åbningstidspunktet.

Allerede inden middag havde butikken haft tæt ved 400 ekspeditioner.

Det er rekord.

Ved lukketid var antallet af ekspeditioner tæt på 1000.

Og det er rekord.

- Men vi har haft mange flere mennesker herinde. Det er totalt umuligt for mig at gætte på, hvor mange der har været her i løbet af tirsdagen, siger indehaveren af Kære Børn, Louise Møller Pedersen.

Anledningen var en række favorable tilbud, og de var kommet i stand i forbindelse med ændringer i butikken.

- Vi har udvidet med en shop-in-shop med legetøj for alle aldersgrupper. Det er en Kids Cool shop. Og så har vi haft en masse gode tilbud, lyder forklaringen.

Hos Kære Børn har Louise Møller Pedersen og hendes personale flere gange haft succes med at trække mange kunder til butikken på Viborgvej. Og butiksejeren glæder sig over, at der er så stor opbakning:

- Det er så fedt, at vores kunder støtter, når vi laver sådan noget her i Skive, siger hun.

På grund af tirsdagens travlhed har hun ikke nået at få et forkromet overblik over, hvor kunderne kom fra. Men der var kunder i alle aldre.

- Der var folk, som kom for at købe barselsgaver, der var forældre, bedsteforældre og oldeforældre. Det var en så skøn dag, siger Louise Møller Pedersen.

Onsdag fortsatte personalet med at tilbyde balloner og slush-ice til kunderne. Og flere gange i løbet af dagen fik butik og kunder besøg af hemmelige, spændende gæster i form af en levende legofigur og en kanin - begge i meget stor størrelse i forhold til deres art.

- Man ved aldrig, hvornår de kommer. De er jo hemmelige, griner Louise Møller Pedersen.

Udover de nævnte aktiviteter er der blandt andet også en perlestation i butikken, og her har børn og perleglade sjæle mulighed for at lave egne perlekæder.

Louise Møller Pedersen blev tidligere på året udnævnt til årets butiksmedarbejder i forbindelse med afviklingen af Skive Awards, der fandt sted i Skive Theater.

I forbindelse med indstillingen lød det blandt andet sådan her: »Jeg skriver aldrig noget sådan et sted her, men bliver bare nødt til at kommentere Louise fra Kære Børns kompetence og viden. Vi har kigget på barnevogn og udstyr i Skive og Viborg. Men i Skive blev vi mødt af en top motiveret sælger, der bare kunne sit kram og fagkundskab. Det har vi ikke mødt på samme høje niveau nogen steder. Vi blev endda budt på kaffe. Top service. Det kunne konkurrenterne lære noget af!«

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland