Gå til hovedindhold
Erhverv

Landsdækkende succes kommer til byen: Legelands-kæde gør klar til at åbne i Skive

02-10-2020 KL. 13:57
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Silkeborg, Herning, Skanderborg, Holstebro og Hjørring har det allerede. Nu får Skive også en afdeling af det populære, landsdækkende legekoncept, Hermans Hule.

Det bekræfter Zazia Riis Finderup, som på franchisebasis skal drive Hermans Hule fra lokaler på Skyttevej, hvor Jydsk Møbel Outlet tidligere har haft adresse.

Hermans Hule er et legelands-koncept, hvor brugerne kan købe et abonnement og så i øvrigt hygge sig i Hermans Hule i alt fra kortere til længere tid.

- Det er et genialt koncept, som er baseret på, at man ikke nødvendigvis skal sætte en hel lørdag af til at tage i legeland. Hvis en af forældrene laver aftensmad, kan en anden lige tage børnene med en times tid, så de kan få noget krudt brændt af, siger Zazia Riis Finderup.

Hermans Hule får i Skive knap 750 kvadratmeter, og den oprindelige plan var, at stedet skulle åbne i slutningen af året. Men ifølge Zazia Riis Finderup bliver det i begyndelsen af 2021, at de første børn og voksne kan komme indenfor på Skyttevej i det snart helt nye legeland.

- Der er ikke bare at putte legetøj ind i et rum. Lokalerne er ved at blive gjort klar, og der skal også laves en helt komplet toiletbygningen inde i de eksisterende bygninger, selvfølgelig med puslerum, fortæller den nye indehaver.

Zazia Riis Finderup bor i Holstebro og har i flere år arbejdet som fysioterapeut. I dag driver hun et motionscenter, Fys & Fitness, med et behandlingscenter i Ringkøbing. Og det fortsætter hun med:

- Det skal jeg drive samtidig med Hermans Hule. Hvis man har nogle dygtige ansatte, så kan det lade sig gøre, siger hun - og tilføjer:

- Jeg ser mig selv mere som iværksætter end som fysioterapeut. Jeg har også været medejer i en anden klinik, hvor jeg var 100 procent fysioterapeut, men jeg har behov for at lave mere end fysioterapi.

Hun kender iværksætteren bag Hermans Hule, Jeppe Kragh, som hun flere gange har været i kontakt med, og det var ham, som præsenterede hende for idéen om at blive franchisetager og drive Hermans Hule Skive.

- Jeg bliver selv medejer, men har en franchiseafgift hver måned, fordi han stiller alt til rådighed, blandt andet hjemmeside, og han formidler indkøb og andet. Det er egentlig, fordi jeg har kendt ham længe, og jeg overvejede, om jeg skulle åbne i Ringkøbing. Men så åbnede der sig en mulighed i Skive, og han ringede til mig. Vi kendte allerede hinanden efter flere års samarbejde, fortæller den nye erhvervsdrivende i Skive.

Om sine tanker med henblik på at åbne et legeland i corona-tiden siger hun:

- Det kan ikke undgå at påvirke nogen, men jeg er også af den overbevisning, at vi skal ikke lade frygten styre os. Men man er jo fuldstændig naiv, hvis man ikke giver det en tanke. Man kan jo se, hvordan flere andre forretninger har det. Så selvfølgelig er jeg også påvirket af det. Men jeg har erfaring fra det i forbindelse med mit fitnesscenter, hvor jeg kan se, at jeg nu har fået det samme kundeniveau, som før corona brød ud. Der vil selvfølgelig blive fulgt alle mulige regler omkring corona, og så er det 750 kvadratmeter, så der er meget god plads.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland