Gå til hovedindhold
Sport

Landsholdsspillerne kommer til Hancock Arena fredag aften

12-10-2018 KL. 14:24
Empty

Arkivfoto: AP Photo/Ronald Zak

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Det er sjældent, der er nyligt aktuelle landsholdsspillere på Hancock Arena, men i aften kommer fem af slagsen, når Tarup-Pårup kommer på besøg. Fem af den fynske klubs folk var nemlig med på nødlandsholdet i Slovakiet i sidste måned.

- Det har der ikke været negative reaktioner på, når vi har været til kamp siden. Det har kun været på nettet, så der er ingen, der har fortrudt, siger træner Søren Ravn Jensen.

- Men vi har kunnet mærke på spillerne, de har været trætte. Det kom bag på dem med al den omtale, så det har været en hård omgang for hele gruppen. Men vi har ikke kunnet se det på banen - vi har heldigvis en god, stor trup på 25 spillere, hvor ingen er ramt af skader, så vi har kunnet rokere og give pauser. Det kommer vi også til i Skive, siger han.

TPI’erne tabte det første opgør til SIK med 0-1, men formåede at sætte skibonitterne under pres til sidst.

- Vi kan lægge pres på en modstander. Vi har været igennem mange erkendelsesfaser efter oprykningen, og vi ved nu, vi har fysikken og kan lægge pres på en modstander i slutfasen. Vi kan byde alle op i 90 minutter.

- Skive vil nok være meget i boldbesiddelse, og så skal vi se, om ikke vi kan holde dem fra de helt store chancer. Vi har snakket om, at vi absolut har en chance, så jeg tror på, det bliver en spændende og lige kamp.

TPI kunne have sagt nej til at spille en fredag aften i Skive på grund af afstand og holdets amatørstatus.

- Men vi kommer gerne en fredag, selv om der er et logistikproblem ved at tage af sted 14.30 efter alle har været på arbejde. Men vi gjorde det samme i Kolding, hvor der kom 750 tilskuere og var god stemning.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Lokalt

Glæde i Skive: Udvist mor og datter får lov at blive Glæde i Skive: Udvist mor og datter får lov at blive

Kultur

Bjerre og Danefeld i barsk debat om Skive Theater: »Skandale« og »løse påstande« Bjerre og Danefeld i barsk debat om Skive Theater: »Skandale« og »løse påstande«

112

Tiltalt for at dræbe 41-årig: Nu skal 23-årig skibonit for retten Tiltalt for at dræbe 41-årig: Nu skal 23-årig skibonit for retten

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland