Gå til hovedindhold
Sport

Langt om længe: Sejrssang sunget for første gang i denne sæson

10-01-2019 KL. 09:32
Empty

Sanne Beck Hansen viste vejen for Oddense-Otting i sejren mod Thisted. Arkivfoto: Lars Rasborg

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Langt om længe blev der mulighed for Oddense-Otting-kvinderne til at smøre stemmebåndene og råbe sejrssangen efter en betydende håndboldkamp. Der tikkede godt nok ikke to point ind på kontoen, men til gengæld sikrede Jesper Johansens tropper sig avancement til femte runde i pokalturneringen. Det skete med en sejr på 30-25 mod Thisted Håndbold, som frister en tilværelse i 3. division.

- Det var fantastisk for os, selv om præstationen ikke var den allerbedste. Men når man har tabt alle 11 kampe i sæsonen, så er det bare dejligt at få en sejr, og det var tydeligt at mærke. Så vi kiggede vi ikke så meget på, hvem vi spillede mod, siger cheftræner Jesper Johansen.

De lokale håndboldkvinder måtte dog fighte for triumfen mod det lavere rangerende mandskab. Ved pausen var Oddense-Otting-spillerne således blot foran med et enkelt mål.

Og det blev da også mere besværligt at hive sejren hjem, end det normalt bør være, når et hold fra 1. division møder et mandskab fra 3. division, måtte cheftræneren erkende.

- Ja, det gjorde det. Men med den situation, vi står i, vidste vi godt, at det kunne blive svært. Jeg havde dog aldrig fornemmelsen af, at vi ville tabe. Problematikken mod sådan et hold som Thisted er, at de har nogle lidt ældre divisionsspillere - og så går det lidt langsomt. Med vores unge spillere er tålmodigheden ikke altid den største, og det gør, at de scorer nogle mål, hvor vi står og koger, fordi vi mister lidt tålmodighed, lyder det fra Jesper Johansen.

Men i sidste ende kunne det ikke tage glæden over sejren væk, og så blev der altså råbt til den store guldmedalje.

- Jeg havde joket med, at jeg havde optaget sejrssangen, hvis de ikke kunne huske den. Men den blev råbt fire gange. To gange på banen og et par gange i omklædningsrummet. Så det var nogle glade Oddense-folk, understreger Jesper Johansen.

Sanne Beck Hansen blev holdets topscorer med ni fuldtræffere.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland