Gå til hovedindhold
Kultur

Lars Hjortshøj på Skive Theater: Genial og ustyrlig morsom stand-up

06-11-2019 KL. 22:15
Empty

Lars Hjortshøj på de skrå brædder i Skive Theater onsdag aften foran cirka 200 mennesker i salen. Foto: Jan la Cour

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Der er stand up, og så er der genial og intelligent stand up. Lars Hjortshøj tilhører sidstnævnte kategori. Han er bare sjov og forstår at få selv banale historier til at blive ustyrlig morsomme.

Det er måden, han gør det på, siger det på, gestikulerer på - og sætter en passende grimasse op, så det bare er svært at holde latteren tilbage.

200 i Skive Theater så ud til at more sig kosteligt under det godt fem kvarter lange onemanshow »Plan B«, som Lars Hjortshøj forståeligt har stor succes med.

Det er historien om en midaldrende mand - lige på den anden side af de 50, der gør status over livet, men også har sine holdninger til livet omkring sig - og ikke mindst, hvad udfordringer, vi bliver stillet over for - og Lars Hjortshøj kommer godt fra det - på sin helt egen og charmerende måde.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Kultur

Forsiden lige nu

Lokalt

Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken« Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken«

112

15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv" 15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv"

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland