Gå til hovedindhold
Erhverv

Ledelse giver fortabt efter flere års nedgang: Lokal virksomhed går konkurs

05-07-2018 KL. 06:12
Empty

Dipak A/S har indgivet konkursbegæring, og det sender et stort antal medarbejdere ud i arbejdsløshed. Arkivfoto: Lindy Jørgensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Dipak A/S har indgivet konkursbegæring hos Skifteretten.

Det oplyser bestyrelsesformand Alex H. Nielsen til Skive Folkeblad.

Den digitale kommunikation og udflytning af opgaver fra Danmark til udlandet nævnes som væsentlige årsager til, at det gennem de seneste år er gået økonomisk så meget ned ad bakke for virksomheden på Frisenborgvej, at ledelsen ingen anden udvej har kunnet se end at indgive konkursbegæring.

- Ledelsen i Dipak har måtte konstatere, at den digitale kommunikation og udflytning af opgaver til udlandet er en fortsættende udvikling, som i svær grad gør det vanskeligt at drive virksomhed med grafisk efterbehandling. Ledelsen har løbende forsøgt at tilpasse sig de nye markeder igennem de seneste år, men må nu give fortabt på grund af et generelt for lille indtjeningsgrundlag, lyder det fra Alex H. Nielsen.

Konkursbegæringen blev indgivet sidst på dagen i går onsdag, og samme dag blev medarbejderne informeret.

Beskeden til de cirka 35 ansatte hos Dipak A/S blev givet ved et informationsmøde, der fandt sted tidligere onsdag.

Ifølge bestyrelsesformanden vil de medarbejdere, som ikke kunne deltage i mødet, blive informeret ved et brev fra ledelsen.

Dipak A/S har beskæftiget sig med en række opgaver, blandt andet bogbinderi, kuvertering, foliepakning, adressering af blade, magasiner brochurer, breve og reklamer samt pakning af bøger.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland