Gå til hovedindhold
Ritzau Sport

Leicester udstyrer Brendan Rodgers med lang kontrakt

06-12-2019 KL. 15:10
Brendan Rodgers har på mindre end et år overbevist Leicester-ledelsen om, at han er den rette mand til jobbet. Han er nu ansat helt frem til 2025.
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Kasper Schmeichels klub, Leicester City, har forlænget kontrakten med manager Brendan Rodgers frem til sommeren 2025, meddeler klubben på sin hjemmeside.

Den nordirske manager kom til klubben i slutningen af februar og har haft stor succes med holdet, som øjeblikkeligt indtager andenpladsen i Premier League.

Han har vundet 17 af 26 Premier League-kampe, siden han kom til, og i denne sæson er det blevet til imponerende 11 sejre og 2 uafgjorte ud af 15 kampe.

Det er kun overgået af Liverpool, som har vundet 14 af sine 15 kampe og topper ligaen.

Brendan Rodgers, som tidligere stod i spidsen for Liverpool, kom til Leicester efter nogle succesfulde år i skotske Celtic, som han førte frem til adskillige trofæer.

Med det skotske storhold hentede han to mesterskaber og fem pokaltitler (der er to pokalturneringer i Skotland).

Han stod i spidsen for Liverpool fra juni 2012 til oktober 2015, hvor han blev fyret grundet svigtende resultater.

I sin anden sæson hos Liverpool var han tæt på at sikre klubben det første mesterskab siden 1990, men holdet smed det hele på gulvet i de sidste spillerunder, så Manchester City snuppede titlen.

Leicester vandt til gengæld sensationelt mesterskabet i sæsonen 2015/2016, men indtil denne sæson har holdet haft svært ved at blande sig i topstriden igen.

/ritzau/

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste

Forsiden lige nu

Lokalt

Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken« Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken«

112

15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv" 15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv"

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland