Gå til hovedindhold
Sport

Liverpool FC forlænger igen med indkast-træner fra Skive: "Det er dejligt at være værdsat"

27-08-2019 KL. 10:53
Empty

Jürgen Klopp og Liverpool har været glade for Thomas Grønnemarks arbejde, og derfor har parterne forlænget samarbejdet. Foto: Privat/Thomas Grønnemark

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Skibonitten Thomas Grønnemark fortsætter sit arbejde som indkasttræner hos de forsvarende Champions League-mestre Liverpool FC. Det bekræfter han nu overfor Skive Folkeblad.

- Jeg fortsætter i klubben i denne sæson. Det har ikke været meldt officielt ud, men det har stået i så mange medier. Jeg har ikke lavet en pressemeddelelse, men det er rigtigt, så jeg kan godt bekræfte det, siger han og uddyber.

- Det er fantastisk. Når vi lige har vundet Champions Leauge og var et point fra at vinde det engelske mesterskab, så bliver det ikke meget større og meget bedre - specielt når Jürgen Klopp også er så glad for min indsats. Det er dejligt at være værdsat. Der er klubber i verden, der nok er på højde med Liverpool, men det er ikke specielt mange, så for mig bliver det ikke større end at være i Liverpool, understreger den lokale indkasttræner.

Tidligere har Grønnemark luftet en drøm om at blive tilknyttet fuldtid i Liverpool, men hvad samarbejdet består af, holder han for sig selv.

- Det er fortroligt, hvad kontrakten indeholder, men jeg har kontrakt for hele den her sæson. Jeg er også tilknyttet i Gent og en tredje klub, der er fortrolig, ude i Europa. I sidste sæson arbejdede jeg med seks klubber, og jeg forventer, at jeg som minimum når op på det samme i løbet af denne sæson, siger Thomas Grønnemark.

Når man er tilknyttet som indkasttræner i en klub, der vandt Champions League tidligere på sommeren, betyder det også helt naturligt, at der følger mange spørgsmål med fra omverdenen. Et af dem, Thomas Grønnemark har fået meget, har været, om han har modtaget en Champions League-medalje.

- Nej, ikke lige pt, men det har jeg det fint med. For mig handler det om at gøre et godt stykke arbejde, så klubben og Jürgen er glad. Mange tror faktisk, at jeg har fået en medalje, og det her er første gang, jeg svarer på det. Der var 40 medaljer i alt, og med de antal personer, der var på podiet i Madrid, så tror jeg ikke, der var flere tilbage. Selvfølgelig havde jeg været enormt glad og beæret, hvis jeg havde fået en, men det er fint for mig, og det gør ikke en forskel. Jeg ved, at jeg har været en del af præstationen, som Jürgen også anerkender, understreger Thomas Grønnemark,.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland