Gå til hovedindhold
112

Livsfarlig biljagt, narko, knojern og knive: Ung mand varetægtsfængslet

23-10-2017 KL. 10:09
Empty

De to betjente kom ikke noget til under anholdelsen, men det kunne være gået helt galt. Arkivfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
En 29-årig mand og en ung kvinde skabte panik på landevejene natten til søndag, og manden kan nu se frem til minimum 14 dage bag tremmer

Som Skive Folkeblad kunne berette i søndags, skabte en lokal 29-årig mand panik på landevejene, da han forsøgte at stikke af fra to betjente i en stjålet subaru.

Manden havde tidligere på aftenen stjålet nøglerne til bilen under et indbrud hos en bilimporter i Nørre Søby. Efterfølgende var han kørt derfra i bilen, og han var åbenbart så glad for at køre i den, at han ikke stoppede, da politiet fik øje på ham.

- Han kendte sit vejnet godt, for patruljen blev ledt godt rundt, siger politiassistent hos lokalpolitiet i Skive Niels Bach til Skive Folkeblad om den biljagt, som den 29-årige indledte, da politiet forsøgte at standse ham.

Men i krydset mellem jernbanevej og Røginvej gik den ikke længere, da den 29-årige påkørte et vejskilt. Det fik de to betjente til at stige ud af patruljevognen, for at foretage en anholdelse, men i det de stiger ud, vælger den 29-årige at sætte subaruen i bakgear og køre direkte mod betjentene.

De når begge ind i bilen og får sat den i bakgear, inden den 29-årige når at påkøre dem, og det lykkedes dem efterfølgende at få subaruen standset, ved at smadre sideruden og få pacificeret den 29-årige.

I bilen var der udover den 29-årige skibonit også en 18-årig kvinde fra Løgstrup.

Den 29-årige blev søndag fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet i 14 dage, sigtet for at have forvoldt fare for andres liv og førlighed. Herudover er han sigtet for brugstyveri, for at køre i narkopåvirket tilstand, at være i besiddelse af 82 ulovlige piller, overtrædelse af våbenloven ved at have en peberspray med i bilen, for overtrædelse af knivloven ved at også at være i besiddelse af tre kasteknive og to push daggerter, samt for at have en låsbar foldekniv unden anerkendt formål.

Den 18-årige kvinde er sigtet for, overtrædelse af våbenloven ved under anholdensen af være i besiddelse af et knojern.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland