Gå til hovedindhold
Erhverv

Lokal bilforretning kåret til årets forhandler på landsplan - igen

13-01-2020 KL. 11:08
Empty

Holdet fra Skive fotograferet ved prisoverrækkelsen i Kolding.

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Dahl Pedersen A/S i Skive har atter sikret sig titlen som Årets Renault-forhandler.

- Titlen gives til en Renault forhandler, som udmærker sig ved at levere et stort salg af person og varebiler, og som samtidig både opnår en høj markedsandel og en høj score på kundetilfredshed.

- Men Renault vægter også vores engagement i en række aktiviteter og projekter, fortæller virksomhedsindehaver Jørgen Dahl Pedersen.

Dahl Pedersen A/S har taget titlen hvert andet år de seneste ni år, og det giver Jørgen Dahl Pedersen medarbejderne æren for.

- Vi har en meget stabil og loyal flok af medarbejdere, som er både kompetente og super engagerede, og så er de rigtig gode til at hjælpe hinanden også på tværs af vores afdelinger.

Det var ved det årlige Renault og Dacia Kickoff, som løb af stablen fredag d. 10. januar i Kolding, at Dahl Pedersen A/S i Skive løb med den prestigefyldte titel som Årets Renault forhandler 2020.

Udover at tage titlen som Årets Renault forhandler var Dahl Pedersen nomineret i kategorierne »Årets Erhvervscenter« og »Årets varevognssælger«.

Morten Gravesen fra Dahl Pedersen i Viborg tog titlen som Årets varevognssælger, en titel, som han har været nomineret til mange gange tidligere, og som han senest tog i 2017. Udover at Morten har leveret et stort salg af varebiler, lagde juryen vægt på, at Morten Gravesen er en rigtig god kollega og at han gerne deler ud af sine erfaringer fra mange års arbejde med Renault og Dacia varebiler.

tj

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland