Gå til hovedindhold
Erhverv

Lokal frisør vinder international pris i Paris

01-06-2019 KL. 22:14
Empty

Marianne Henriksen og Kristian Bertelsen har vundet en international pris for deres Zoom by Zoom Academy.

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Den lokale Skive-frisør Marianne Henriksen, har sammen med sin kompagnon Kristian Bertelsen, Thisted, lørdag aften vundet en international pris i Paris.

Marianne Henriksen og Kristian Bertelsen ejer sammen frisørkæden Zoom by Zoom i Skive og Thisted og på franchisebasis en salon i Holstebro også. De to kan nu tage hjem fra Paris med prisen som Intercoiffure Mondial Best Continental Academy 2019.

De to innovative frisører fik prisen for deres indsats for at dygtiggøre frisører i Danmark og udlandet gennem deres Zoom by Zoom Academy.

Firmaet har udviklet en lang række forskellige kurser og seminarer, der henvender sig til alle typer frisører. Her underviser man i alt omkring nyeste trends og teknikker og afholder shows og seminarer for frisører og frisørlaug samt skræddersyer kurser, der er tilpasset den enkelte frisør eller frisørkæde.

- Det er helt vildt at få den her internationale anerkendelse af vores arbejde. Det er et kæmpe skulderklap. Vi er i en konkurrencepræget branche, hvor udviklingen går afsindigt hurtigt, og hvor man som frisør hele tiden skal holde sig opdateret på de seneste trends og teknikker. Det er det, vi nu får prisen for at være de bedste i Europa til at lære fra os til glæde for akademiets kunder i ind- og udland, siger Kristian Bertelsen.

Han var sammen med kompagnonen Marianne Henriksen til stede lørdag aften, da priserne blev uddelt ved en eksklusiv prisuddeling i Paris.

- Det er klart, at den her pris åbner mange flere muligheder for at udbrede vores Zoom by Zoom Academy til andre lande, ligesom vi håber, at prisen kan være med til at sætte endnu mere spotlight på de kurser, vi allerede udbyder, og som sidste år havde 750 deltagende frisører. Men selvfølgelig også være med til at styrke de saloner, vi allerede har i vores franchisekoncept, siger Marianne Henriksen.

Hun påpeger, at det er altafgørende, at de danske frisører - også i de mindre byer - hele tiden holder sig ajour.

- Ellers dør man simpelthen i konkurrencen, slår Marianne Henriksen fast.

De to innovative frisører arbejder lige nu på både at udvide deres aktiviteter omkring Zoom by Zoom Academy til at omfatte endnu flere kursusforløb i ind- og udland, men også at udbygge deres franchisekæde med frisørsaloner under det samme brand.

Marianne Henriksen etablerede som blot 23-årig for 12 år siden sin første frisørsalon i Skive. Allerede fra begyndelsen tænkte hun i nye koncepter i sin salon Nais Coiffure og lagde fra begyndelsen vægt på, at der skulle være god velvære og tid til kunden. Efter få år udvidede hun sin forretning og føjede nye forretningsområder til, så hun eksempelvis også kunne tilbyde behandling i en skønhedsklinik. I 2015 ændrede salonen navn til Zoom By Zoom, og Marianne Henriksen begyndte samtidig at dele ejerskab med andre frisører om sin nye konceptfrisørsalon.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland