Gå til hovedindhold
Erhverv

Lokal netbutik kåret som Danmarks bedste: »Folk begyndte at skrige«

24-05-2019 KL. 11:05
Empty

Ejer og stifter Dennis Drejer, jublende i midten, overså muligheden for at vinde prisen som landets bedste netbutik med en omsætning under 50 millioner kroner.

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Flere gange har Rito.dk været nomineret til fornemme priser. Men i år troede stifter Dennis Drejer ikke på, at Rito ville slå dem, han kalder ’de store navne’ og selv få hovedprisen i kategorien Danmarks Bedste Netbutik med en omsætning under 50 millioner kroner.

Men det skete, og jublen ville ingen ende tage. Godt 10 medarbejdere fra Rito.dk, Gyrovej i Skive, var med til showet, der fandt sted i Øksnehallen i København, og de begyndte at skrige, da det blev offentliggjort.

- Det er helt vildt! Den her gang havde jeg sagt til alle, at jeg ikke troede på det. Og at hvis vi overhovedet skulle have en chance for en pris, så var det som Brugernes Favorit. Men da vi ikke fik en pris der, så begyndte vi bare at snakke og hørte ikke så godt efter, siger Dennis Drejer.

- Jeg tænkte, fint nok, så kunne vi slappe af og hygge os resten af aftenen. Men så vinder vi den her pris, og vi bliver helt paf alle sammen. Vi følger selvfølgelig med, og pludselig hører jeg, at man citerer noget, jeg engang har sagt og skrevet. Og så kigger vi alle sammen på hinanden rundt om bordet. Og jeg siger: Nej, nej, nej - vi kan slet ikke vinde den her pris, bare rolig. Men så begyndte folk at skrige rundt om bordet, fortæller Dennis Drejer.

Cirka 40 ansatte er i virksomheden, som Dennis Drejer etablerede i januar 2014, og som er vokset i en grad, så det tre gange har været nødvendigt at finde nye og større lokaler.

830 gæster deltog ved prisuddelingen, som Foreningen for Dansk Internethandel hvert år står for.

Hele natten er der blevet festet, og næste uge satses der på en markering på Gyrovej, hvor de resterende medarbejdere i går havde en hyggelig dag.

- Det her kunne slet ikke lade sig gøre uden alle de dygtige medarbejdere, siger Dennis Drejer.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Lokalt

Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival

Lokalt

Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far« Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland