Gå til hovedindhold
Erhverv

Lokal virksomhed fusionerer med Kolding-firma: »Vi er markant stærkere sammen«

06-11-2019 KL. 05:57
Empty

Direktør Jørgen Jacobsen i godt selskab med Jesper Frederiksen og Flemming P. Nielsen, der fortsat har ansvaret for Hydropac produktlinjen. Privatfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

 

Virksomheden Hydra-Comp i Skive slår sig sammen med en anden hydraulik-virksomhed, Hydropac i Kolding.

De to hydraulikspecialister slår sig sammen for at øge konkurrencedygtigheden og vinde yderligere markedsandele. Der vil fremover være afdelinger i både Skive og Kolding.

Hydra-Comp A/S bliver hovednavnet på nye enhed, mens Hydropac bliver varemærket inden for pumpestationer. I forvejen havde de to virksomheder et tæt samarbejde, da Hydra-Comp siden 2018 har været medejer af Kolding-virksomheden.

Jørgen Jacobsen fortsætter som direktør med udgangspunkt fra domicilet på Bjørnevej i Skive, og han betegner fusionen som en naturlig forlængelse af vækstambitionerne.

- Det begyndte som et strategisk samarbejde, men vi kan konstatere, at vi er markant stærkere sammen. Nu samler vi administration, salg og kompetencer, og kommer tættere på kunderne med afdelinger i både Skive og Kolding. Det var en nem beslutning, da vi allerede kan se resultater af vores fælles indsats, siger han.

Jørgen Jacobsen hentyder til, at man i tæt samarbejde har udviklet og konstrueret flere komplekse hydrauliske totalløsninger med automation som fællesnævner. Med fusionen vokser mulighederne for at lande flere af den type projekter, da både udvikling, salg og service bliver styrket med øjeblikkelig effekt. Man har i forvejen haft ugentlige fællesmøder siden 2018, benyttet hinanden som sparringspartnere og udstillet sammen på messer.

- Fusionen lå lige til højrebenet. De synergieffekter, vi allerede nyder godt af, bliver forstærket yderligere, siger Jørgen Jacobsen.

Ejerkredsen er uændret efter fusionen og består fortsat af salgschef Claus Lanner, økonomichef Rasmus Jacobsen, direktør Jørgen Jacobsen samt Jesper Frederiksen og Flemming P. Nielsen. De to sidstnævnte med ansvar for Hydropac-varemærket. Sammen med Hanne Kloster udgør de fem også Hydra-Comps bestyrelse.

Hydra-Comp blev grundlagt i 2001 som en produktions- og handelsvirksomhed. Virksomheden er i dag en moderne maskinfabrik med speciale i konstruktion, ny-fremstilling og reparation af alle former for hydraulikcylindre til kunder i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

Virksomheden leverer skræddersyede løsninger til entreprenør-, landbrugs-, industri- og transportbranchen. Efter fusionen med Hydropac er der i alt 39 medarbejdere ansat i Hydra-Comp.

tj

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland