Gå til hovedindhold
Erhverv

Lokal virksomhed køber firma i Canada: »Kvaliteten er helt i top«

09-10-2019 KL. 06:04
Empty

»Vi har i længere tid været på udkig efter en virksomhed, der kan supplere vores nuværende forretning«, siger Jørgen Yde Jensen, administrerende direktør for Skov A/S i Glyngøre. Foto: Skov A/S

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Glyngøre-virksomheden Skov A/S, der producerer ventilations- og management-systemer til animalsk produktion, overtager pr. 1. oktober 2019 den canadiske virksomhed Secco International Inc., der er specialist i ventilationssystemer til kvæg.

Det meddeler Skov i en pressemeddelelse.

- Vi har i længere tid været på udkig efter en virksomhed, der kan supplere vores nuværende forretning, så vi også kan levere klimaløsninger til kvægstalde, fortæller adm. direktør Jørgen Yde Jensen, Skov A/S.

- Secco er ligesom Skov en virksomhed, der lægger vægt på høj kvalitet og værdiskabelse for kunderne. Vi har besøgt Secco og deres kunder flere gange i den seneste tid, og kvaliteten og performance af virksomhedens løsninger er helt i top, fortsætter Jørgen Yde Jensen.

Secco har i en periode været på udkig efter et samarbejde med en international virksomhed, der kan sikre deres globale udvikling og accelerere den fremtidige vækst. Virksomheden har lagt vægt på at indgå i en koncern med samme forretningsmæssige værdier, skriver Skov i pressemeddelelsen.

Secco’s mekaniske produkter er kendt for at være førende inden for kvægbranchen, mens Skov vil kunne tilføre ny styringsteknologi, der vil give kvæg- og mælkeproducenter et endnu bedre klima og produktivitet i staldene.

- Vi bibeholder Secco som en selvstændig virksomhed med eget brand og egne salgskanaler, mens vi vil udnytte de produkt- og markedsmæssige synergier, der er mellem de to virksomheder, siger Jørgen Yde Jensen.

Secco har 45 medarbejdere og omsatte i seneste regnskabsår 2018/19 for cirka 64 millioner kroner. Virksomheden er etableret i år 2000 og har hovedsæde i Saint-Hyacinthe, tæt på Montréal i staten Quebec, Canada.

Opkøbet sker i forbindelse med, at en af Secco´s ejere har ønsket at træde ud af forretningens ledelse inden for det næste år, mens den øvrige ledelse og medarbejderstab fortsætter som hidtil.

Skov har 1. oktober overtaget 80% af virksomheden, medens de nuværende to ejere fortsat har en ejerandel på 20 procent.

asj

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland