Gå til hovedindhold
Erhverv

Lokal virksomheds corona-hjælp skaber stolthed: »Så kan de se, hvad vi kan i Udkantsdanmark«

24-03-2020 KL. 11:21
Empty

Far og søn, Morten og Anders Nors fra Idé-Pro, glæder sig sammen med direktør fra Skov Jørgen Yde Jensen til det styrkede fremtidige samarbejde mellem de to nabovirksomheder. Foto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

»Fantastisk godt gået.«

»Mega sejt.«

»Så kan de se, hvad vi kan i udkantsdanmark.«

Roserne strømmer nedover Idé-Pro, efter det mandag kom frem, at Skive-virksomheden på rekordtid har omstillet sin produktion til at lave ansigtsvisirer til personalet på de danske sygehuse, som risikerer at komme i mangel af værnemidler, herunder visirer, hvis coronakrisen blive forværret.

I Idé-Pros afdeling i Glyngøre råder virksomheden over Nordeuropas største støbemaskine, der vejer adskillige ton. Den maskine producerer nu på livet løs visirer, som i første omgang skal sendes til Region Midtjylland og senere til de øvrige danske regioner.

Virksomheden har fået stillet i udsigt at skulle producere mellem 5000 og 150.000 visirer til regionerne.

Over 400 personer har trykket »synes godt om« historien på Skive Folkeblads Facebook-side, og det er også en stolt administrerende direktør for Idé-Pro, Morten Nors, der glæder sig over at kunne hjælpe sundhedsvæsenet i en svær situation.

- Vi har alle familie og venner, der arbejder i sundhedsvæsenet. For mig gælder det min ældste søn. Så det giver en rigtig god følelse at kunne hjælpe, siger Morten Nors.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland