Gå til hovedindhold
Sport

Lokale danse-piger skal med til EM i hip hop i Holland

12-04-2019 KL. 14:31
Empty

Taiyókó-holdet fra Skive Sportsdanserforening skal en tur til EM i maj.
Foto: Gert Laursen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Der står en tur til Holland på programmet for i alt 13 piger fra Skive Sportsdanserforening Fremad.

Foreningens konkurrencehold i hip hop, som går under navnet Taiyókó, har nemlig kvalificeret sig til at deltage i United Dance Organisations Europamesterskaber for Hip hop-hold, der afholdes i Holland den 10.-12. maj.

- Holdet, der har trænet sammen siden september, har haft et travlt forår. Udover at deltage i Danmarks Sportsdanserforbunds tre pointturneringer, deltog de den 9. marts i den private turnering Kaufmann Cup, hvor de blev nummer 7 ud af 31 hold. Dagen efter var de klar til en turnering i DR’s koncertsal i København, hvor de med en placering som nummer 2 kvalificerede sig først til EM i Holland i maj og derefter til VM i Blackpool til august, fortæller Anne Katja Mikkelsen fra foreningens bestyrelse.

For at finansiere turen deltager de en konkurrence om 10.000 kroner, som de kan vinde, hvis nok stemmer på deres video, som man kan se på linket her VIDEO.

Trænerne er Emilie Krog og Rikke Juul Jensen, og de sætter sig i bussen med pigerne den 9. maj, lige så snart de er færdige med deres skriftlige 9. klasses prøver.

Holdet består af Anna Vestergaard Warthou, Amine Metha Outsen, Caroline Hougaard Kudahl, Caroline Hvilshøj, Frida Urhonen, Frederikke Henriksen, Marie Walbum Larsen, Nanna Bækdal Pedersen, Nynne Haaning Kjeldgaard, Sarah Fihl Andersen, Sofie Rabech Stensvig, Sofie Zhuk Sørensen, Lærke Sofie Meier, Freja Høj Gutzke og Sille Villadsen Dalager.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland