Gå til hovedindhold
Sport

Lokale håndboldhold får ligamodstand i pokalturneringen

11-03-2019 KL. 11:55
Empty

Mads Meldgaard får med stor sandsynlighed lov at prøve kræfter med TTH Holstebro i pokalturneringen. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Skive fH, Stoholm IF og Oddense-Otting kan alle se frem til at få hænderne fulde i sjette runde af pokalturneringen Santander Cup. Det ligger fast efter mandagens lodtrækning.

Stoholm Håndbold får meget fint besøg, når håndboldligaens absolutte tophold, Aalborg Håndbold, gæster de lokale breddegrader.

Også Skive fH kan se frem til et storopgør med lidt ekstra krydderi. Den endelige modstander er ikke fundet, men det bør være en ekspeditionssag for TTH Holstebro at slå Kolding fra 2. division ud og dermed blive skibonitternes modstander.

Bliver det som ventet tilfældet, kan den kommende cheftræner i Skive fH, Arne Damgaard, samtidig få en smagsprøve på sin kommende hjemmebane. Han er således assistent i Holstebro, som er forsvarende pokalmestre lidt endnu. Først i den kommende weekend afgøres Final 4 i 2018-19-udgaven af turneringen nemlig. Her er Stoholms modstander Aalborg blandt de fire tilbageværende hold.

Oddense-Otting hos kvinderne fuldender ligahattricket. De får besøg af EH Aalborg, som kæmper for overlevelse i landets bedste række.

Kampdatoerne er endnu ikke fastlagt, men terminen for afvikling er 16. maj.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

112

Varetægtsfængslet i fire uger: Skibonit truede med at bombe kommunen flere gange Varetægtsfængslet i fire uger: Skibonit truede med at bombe kommunen flere gange

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland