Gå til hovedindhold
Sport

Lokalt hold forlænger med talent: "Han pumper så mange watt ud i pedalerne, at det næsten er utroligt"

11-10-2018 KL. 14:25
Empty

epa07043599 Johan Price-Pejtersen of Denmark in action during the UCI Road Cycling World Championships Men Under 23 Individual Time Trail, Austria, 24 September 2018. EPA/DANIEL KOPATSCH

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

ColoQuick er godt på vej til at få holdet for sæsonen 2019 på plads, og det er blandt andet sket ved at VM-deltageren Johan Price-Pejtersen har forlænget sin aftale med holdet.

-Jeg føler det er det optimale sted at udvikle mig som rytter og jeg har haft et godt år med gode præstationer. ColoQuick har skabt de bedste rammer for mig som ung rytter, hvor jeg har kunnet lære en masse sammen med de andre ryttere og jeg har haft utrolig fede oplevelser sammen med holdet i denne sæson, siger den kun 19-år gamle cykelrytter.

Johan Price-Pejtersen fik en uheldig start på sæsonen 2018, da han på en træningstur styrtede og brækkede begge hænder, men efter en pause vendte han tilbage med høj styrke. Det blev til en række flotte placeringer, blandt andet med en andenplads i DM i enkeltstart for U23 og en sejr på enkeltstarten i Olympia Tour i Holland, og det var medvirkende til at sikre Johan VM-udtagelsen.

Ved VM var Johan Price dog uheldig på enkeltstarten, da han styrtede undervejs og måtte nøjes med en sekundær placering.

- Jeg ser en meget stor udvikling i Johan Price-Pejtersen, som kun er 19 år og i år har kørt som førsteårs senior, hvor han har præsteret på højt niveau, siger coloQuicks sportsdirektør Christian Andersen om forlængelsen af aftalen med Johan Price.

- Johan har simpelthen en så stor motor, og han kan pumpe så mange watt ud gennem pedalerne, at det nærmest er utroligt af en så ung rytter. Jeg tror han går en stor sæson i møde, og jeg er glad for, at det sker i coloQuick-regi.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland