Gå til hovedindhold
Sport

Lokalt stortalent forlænger med traditionsklub

07-11-2019 KL. 12:57
Empty

Thomas Gundeliund (til højre) i duel med Skive IK’s Thomas Santos i sommer. Nu har den unge skibonit forlænget sin kontrakt i Vejle med yderligere to år. Arkivfoto: Frank Cilius

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Skibonitten Thomas Gundelund har gjort fremragende reklame for sig selv i de år, han har befundet sig i Vejle Boldklub. Den nu 18-årige midtbanespiller - han havde fødselsdag onsdag - var kun 16, da han blev den yngste førsteholdsdebutant i klubbens historie, og han har i dette efterår for alvor bidt sig fast i Superligatruppen med startplads i adskillige kampe.

Det har VB’erne ny belønnet med en kontrakt, der rækker frem til sommeren 2023, en forøgelse på to år i forhold til den oprindelige aftale.

- Jeg har forlænget med VB, fordi det er det bedste sted at fortsætte min udvikling. Trænerne tror på mig, og de viser tillid ved at bruge mig. Den udvikling, jeg har været igennem i klubben, betyder, at jeg nu kan konkurrere på lige fod med seniorspillere om spilletiden i NordicBet LIGA, selvom jeg kun er 18 år, siger Thomas Gundelund til VB’s hjemmeside.

– Klubben og jeg selv har ambitioner for fremtiden, og det er fedt at være et sted, hvor man hele tiden stræber efter mere. Jeg er i et stærkt konkurrencemiljø, og jeg bliver hele tiden presset til at gøre mit bedste. Jeg vil beholde ydmygheden i fremtiden og arbejde hårdt for, at VB får succes, tilføjer han.

Teknisk chef Jacob Krüger har haft en forlængelse med Thomas Gundelund højt oppe på sin prioriteringsliste. Men han forventer ikke, aftalen kommer til at løbe tiden ud.

– Der er fortsat udviklingsområder for en 18-årig spiller, men Thomas optræder allerede modent og afklaret i mange situationer på midtbanen. Hvis Thomas fortsætter den udvikling, han er i gang med, så spiller han ikke i Nørreskoven i resten af kontraktperioden. Vi er glade for, at vi er nået til enighed med Thomas om en forlængelse og ser det som et skulderklap, at et af vores største talenter kan se ideen i at fortsætte i Vejle Boldklub i de kommende sæsoner, siger Jacob Krüger.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland