Gå til hovedindhold
Erhverv

Louis Nielsen-butik har fremgang efter ombygning: »Tro på byen«

18-09-2019 KL. 20:08
Empty

Optiker Niels Burchardt glæder sig over i sin investering i den lokale Louis Nielsen-butik på Posthustorvet i Skive. Arkivfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Louis Nielsen åbnede den 20. juni en større butik, som i dag er næsten dobbelt så stor. Siden har butikken mærket overvældende interesse og får stor ros af både kunder og byens erhvervsdrivende.

Sådan lyder det fra indehaveren, Niels Burchardt, som understreger håbet om, at kunderne vil handle lokalt, og siger:

- Jeg ved godt, at jeg tog en chance ved at udvide og investere yderligere i butikken og i Skive. Mange snakker om, at byens erhvervsliv lider, men det mærker vi slet ikke noget til. Vi har mulighed for at gøre vores sundhedsarbejde endnu bedre på de mange flere kvadratmeter, vi har fået, og det har kunderne taget virkelig godt imod.

Niels Burchardt tilføjer:

- Flere kunder spørger, om vi også har fået en masse nye briller, men det har vi faktisk ikke. Vi har altid haft brillerne, men i den nye butik kan vi præsentere dem på en helt anden og flottere måde. Det kræver noget af vores lokale, at vi fokuserer på sundhed. Vores teknologi kræver mere plads og flere synsprøverum, og det har vi fået.

Niels Burchardt mener, at borgerne i Skive i stigende grad handler lokalt, og han fortæller, at han har fået stor ros fra byens øvrige erhvervsdrivende for sin lokale satsning.

- Siden åbningen har vi oplevet en stigende interesse. Mange lokale kommer forbi for at sige tillykke, og de er imponerende over vores nye butik. Samtidig ser vi også mange nye kunder i butikken, så det tyder bestemt på, at udvidelsen betaler sig. Der er mange af kollegerne i de andre butikker, der kommer forbi og ønsker tillykke og roser mig for satsningen. Det er jeg stolt af, og det giver mig håb for vores by, fortæller Niels Burchardt, der samtidig appellerer både kunder og erhvervsdrivende til at tro på byen.

joan

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland