Lokalt

Louise vandt en bil: Anede ikke, at hun havde købt et lod

Det kom noget af et chok for Louise Luther, da hun fredag eftermiddag pludselig befandt sig i »finalerunden« i Skivechancen. Hun var én blandt i alt 16 lodskøbere, der var udtrukket til at vælge mellem de 16 hovedgevinster, der spændte sig fra et gavekort til brændstof hos OK og helt til en splinterny Toyota Aygo-X fra STS Biler i Skive.

- Jeg vidste ikke engang, at jeg var med i en konkurrence. Det var min kæreste, der havde købt et lod med mit navn på, så jeg var rigtig forvirret, da jeg blev ringet op og spurgt, om jeg kunne møde fysisk op til udtrækningen, fortæller Louise Luther.

Hun trak i første omgang én af de tre hovedpræmier, og det betød, at hun sammen med to andre deltagere skulle vælge i mellem tre nye kasser, der henholdsvis indeholdt haveredskaber fra Bonde Maskiner, en mountainbike fra NK Cykler og Toyota’en fra STS Biler.

- Jeg var andenvælgeren, og jeg stod simpelthen og skulle vælge imellem første- og tredjepladsen. Så enten en bil eller nogle haveredskaber. Min kæreste fulgte med på livesendingen derhjemme og råbte, at jeg skulle vælge kasse C, men jeg valgte så kasse A i stedet, forklarer Louise Luther.

Og det må siges at være noget af et lykketræf, for hun blev pludselige den nye ejer af en ny Toyota.

- Det var så vildt og svært at forstå. Det var jo bilen, som jeg gik efter, men det var stadig uvirkeligt, at det skete, siger Louise Luther.

Kæresten er også godt tilfreds med udfaldet.

- Min kæreste lægger meget vægt på, at det nu er »vores« bil, siger hun grinende.

Så sent som om torsdagen havde parret talt om at anskaffe en ny bil, fordi Louise Luther til juni bliver færdiguddannet bioanalytiker fra Aarhus Universitet, og har allerede skaffet en stilling på Regionshospitalet Viborg.

- Den kunne sådan ikke komme på et bedre tidspunkt, for jeg får noget transporttid, når jeg starter på det nye job, fortæller Louise Luther.

Til dette års Skivechanchen blev der solgt 3385 lodder.

Det var næsten ikke til at forstå for Louise Luther, at hun netop havde vundet en bil.  FOTO: STEEN DON