Gå til hovedindhold
Ritzau Kriminalitet

Ludomani-ramt veterans spilleerstatning skal for Højesteret

22-02-2019 KL. 11:00
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

En krigsveteran kunne ikke holde sig fra Unibets mange spillemuligheder, og i løbet af 2012 og 2013 fik han således spillet to millioner kroner op.

Det var forkert, at firmaet ikke stoppede manden, slog Vestre Landsret i december fast.

Desuden besluttede landsretten, at Unibet skulle betale manden 1,2 millioner kroner i erstatning.

Fredag oplyser Procesbevillingsnævnet på sin hjemmeside, at det har givet Unibet tilladelse til at anke den erstatningsdom til landets øverste retsinstans, Højesteret.

Den mulighed vil spillefirmaet benytte sig af, bekræfter Unibet fredag over for Ritzau.

Retten i Herning frikendte i januar sidste år selskabet for ansvar i sagen, men Vestre Landsret fandt det altså kritisabelt, at Unibet lod den PTSD-ramte mand spille millioner af kroner op.

Penge, som veteranen havde fået i erstatning for psykiske skader, han pådrog sig under udsendelse til Bosnien i 1990'erne.

I retten har krigsveteranen blandt andet forklaret, at han flere gange gjorde Unibet opmærksom på, at han spillede af desperation og ikke af lyst.

Alligevel tilbød Unibet ham bonusordninger, så han kunne fortsætte med at spille, og firmaet inviterede ham blandt andet til en Champions League-fodboldkamp i Stuttgart.

/ritzau/

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste

Forsiden lige nu

Kultur

KCL-formand om Bjerres Facebook-strid: »Det gik over gevind« KCL-formand om Bjerres Facebook-strid: »Det gik over gevind«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland