Gå til hovedindhold
Kultur

Mads Langer er blevet gift: »Jeg elsker dig af hele mit hjerte«

02-07-2019 KL. 09:57
Empty

Arkivfoto: Henrik R. Petersen/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Musikeren Mads Langer, der har rødder i Skive, kan nu kalde sig en gift mand.

Efter at han i halvandet år har været forlovet med kæresten Julie Lillelund, har »Me Without You«-sangeren nu delt et bryllupsbillede på Instagram.

- Jeg er nu gift med den smukkeste person, jeg nogensinde har mødt, skriver Mads Langer i en tekst til billedet, som er taget på Engelsholm Slot tæt på Vejle.

- Hun er stærk, selvstændig, kærlig og min bedste ven. Jeg elsker dig af hele mit hjerte Julie Lillelund Langer, lyder det fra danske sanger, som altså afslører, at hans nye hustru har taget hans efternavn.

Mads Langer og Julie Lillelund Langer har været kærester i tre år og mødte i sin tid hinanden igennem fælles venner.

Parret blev forlovet, da Mads Langer i 2017 faldt på knæ juleaften og stillede det store spørgsmål og fik et rungende »ja« af Julie Lillelund, som brød ud i tårer.

35-årige Mads Langer har tidligere fortalt, at hans hit »Flawless« handler om det øjeblik, han blev forelsket i den kvinde, han nu kan kalde sin hustru.

- Jeg vågner op hver dag og er taknemlig over at dele mit liv sammen med hende, jeg deler det med, så det er det, den sang er skrevet ud fra, fortalte han i 2017 til Ritzau. /ritzau/

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Kultur

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland