Gå til hovedindhold
Lokalt

Mænd vil hjælpe: Ægteskabs-tilbud strømmer ind til udvist kvinde

25-05-2018 KL. 13:35
Empty

Bettina Montenegro får ikke svært ved sat finde sig en ny mand, men hun ønsker ikke at gifte sig bare for at ophold i Danmark. Foto: Pauli Vendelbo

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Opbakningen er stor fra mange sider til 16-årige Sofia Montenegro og hendes mor, Bettina, der af udlændingemyndighederne har fået besked på at forlade Danmark senest den 2. juni.

Opbakningen kommer blandt andet fra veninder på Facebook og en udtalelse fra klasselæreren på Skivehus Skole.

Derudover er der oprettet en underskriftsindsamling for at få standset udvisningen afde to brasilianske statsborgere , og Bettina Montenegros medstuderende på VIA University College i Viborg arrangerede torsdag formiddag en demonstration, hvor 400 personer var mødt op.

Men opbakningen og sympatien stopper ikke der.

I løbet af de seneste dage har flere mænd kontaktet Bettina Montenegro og har tilbudt hende ægteskab, så hun kan blive boende i Skive.

Det er dog ikke tilbud, Bettina Montenegro har valgt at tage imod.

- Det er sødt af dem, men det skal ikke foregå på den måde. Et ægteskab skal bestå af kærlighed, som det gjorde, da jeg kom hertil. Så det er ikke en mulighed for mig, siger Bettina Montenegro.

Hun fortæller også, at den danske mand, som hun lige nu er separeret fra, har tilbudt at flytte sammen igen. Men det er heller ikke en løsning for Bettina Montenegro.

- Der var en grund til, at vi blev separeret, og Sofia og jeg er kommet videre nu. Vi håber bare, at vi kan blive her uden at skulle være tvunget til at leve sammen med nogle, vi ikke ønsker, siger hun.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Lokalt

Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival

Lokalt

Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far« Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland