Gå til hovedindhold
Lokalt

Maiken gav kage til vejarbejdere: »Jeg blev faktisk lidt rørt over reaktionen«

16-05-2019 KL. 06:33
Empty

Maiken Stærk Sørensen mener, at vejarbejdere generelt fortjener større anerkendelse. Derfor gav hun kage til vejarbejderne på Viborgvej for et par uger siden. Foto: Pauli Vendelbo

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Da Maiken Stærk Sørensen for et par uger siden gav kage til vejarbejderne på Viborgvej, var det en handling, der kom helt inde fra hjertet.

Hun er nemlig fuld af beundring for de mennesker, der er med til, at alle vi andre kan komme frem og tilbage.

- Jeg elsker folk, der arbejder med infrastruktur. Og det er især de mennesker, der arbejder med noget almen nyttigt, der har min respekt. Folk, der laver broer, tunneler og veje og som indgår i et kæmpe, fælles stykke arbejde, hvor alle har en vigtig funktion, fortjener den største respekt, siger Maiken Stærk Sørensen.

Hun valgte helt spontant at give kage, efter hun havde hørt et radioprogram, hvor en vejarbejder fortalte, hvordan der altid blev set ned på ham og hans kolleger.

Det kunne Maiken Stærk Sørensen ikke have med at gøre, og som tak for kage og tanker fik Maiken Stærk Sørensen en hilsen på en gravekasse, der stod ved Viborgvej.

På gravekassen stod der »Tak for kage, Maiken«.

- Jeg blev meget overrasket over reaktionen, og jeg blev faktisk lidt rørt. Det viser bare, at de her vejarbejdere ikke er vant til, at folk møder dem med taknemmelighed og overskud, siger Maiken Stærk Sørensen.48-årige Maiken Stærk Sørensen, der bor i Viborg, men arbejder i Skive, kommer ofte forbi vejarbejdet på Viborgvej.

Og hun erkender da også, at hun nogen gange har travlt og kan være træt af, når vejarbejde forsinker tingene.

Men så tænker hun på alle de morgener, hvor vejarbejderne er en inspiration. Når lysten til at komme på arbejde måske ikke er den største.

- Når jeg en mandag morgen kommer forbi og kigger på de vejarbejdere, der har været i gang i flere timer og som ikke har hverken gode toilet- eller spiseforhold, så bliver jeg mødt af en taknemmelighed. Og så skal jeg ikke klage over mit arbejde, så de fortjener større anerkendelse, lyder det fra Maiken Stærk Sørensen.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland