Gå til hovedindhold
Sport

Målfattige Stoholm tabte igen

13-10-2018 KL. 15:38
Empty

Frederik Nørbjerg og Stoholm kæmpede for det, men kunne i få nettet til at blafre nok mod Odder. Arkivfoto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Sjette gang var heller ikke lykkens gang for Stoholms håndboldherrer, som lørdag eftermiddag tabte 18-22 mod Odder Håndbold og dermed stadig står noteret for nul point i 1. division.

Stoholm fik ellers en stærk indledning på kampen, hvor gæsterne ikke helt kunne finde fodfæste. Det betød, at hjemmeholdet var i front 4-3, mens østjyderne ledte efter løsninger. Det fandt de imidlertid, og netop 4-3-føringen skulle vise sig at være Stoholms sidste i opgøret.

Der var nemlig dømt decideret måltørke. Fra stillingen 5-5 efter lidt mere end 16 minutter gik hjemmeholdet helt i stå i resten af halvlegen. Sølle et mål yderligere blev det til, og det betød, at Odder kun behøvede at trykke en smule på speederen i den anden ende for at kunne bringe sig i front med 6-10 ved pausen.

I anden halvleg lagde Stoholm igen godt fra land og fik hurtigt reduceret til 9-11.

Herefter blev hjemmeholdet dog ramt af en byge af udvisninger, som betød at Odder igen kunne få lidt luft.

Allan Kjærs tropper kæmpede hårdt for at få lukket hullet, men det var ikke nok. Selvom der kom lidt bedre gang i målscoringen, måtte Stoholm-spillerne således indkassere et nederlag på 18-22 i en kamp, hvor defensiven ellers leverede på et højt niveau.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland