Gå til hovedindhold
112

Mand anholdt for bombetrussel mod rådhuset i Skive

23-05-2019 KL. 11:26
Empty

Bombetrussel mod Skive Rådhus.

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

En mand er blevet blevet anholdt for en falsk bombetrussel mod rådhuset i Skive.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Ifølge Ritzau er der tale om en 33-årig mand.

Anholdelsen kom, mens rådhuset i Torvegade og Den Blå Diamant var blevet evakueret som følge af den bombetrussel, som indløb omkring klokken 9.30.

På baggrund af anmeldelsen iværksatte politiet en større indsats på stedet, hvor området omkring kommunens bygninger blev spærret af.

- En trussel af den karakter er ret alvorlig, og det afspejler vores indsats. Vi er nødt til at behandle anmeldelsen seriøst og agere, som om truslen er reel, indtil vi har haft lejlighed til at undersøge sagen nærmere. Og det har vi nu. Truslen viste sig heldigvis at være grundløs, men det er i sig selv en alvorlig sag, siger politikommissær Christian Toftemark i pressemeddelelsen.

Midt- og Vestjyllands Politi anholdte den mand, der havde fremsat truslen,  klokken 10.35, og han er nu sigtet for overtrædelse af straffelovens § 266.

Kort tid efter kunne politiet ophæve afspærringen og genåbne bygningerne.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Lokalt

Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival

Lokalt

Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far« Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland