Gå til hovedindhold
112

Mand stukket ihjel med kniv: 21-årig fra Skive anholdt

01-02-2018 KL. 08:08
Empty

Arkivfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Politiet har anholdt og sigtet en 21-årig mand fra Skive for et drab på en 41-årig mand i Bjerringbro.

Den 21-årige skibonit blev anholdt klokken 03.30 natten til torsdag. Da han blev anholdt var han i besiddelse af den kniv, der blev brugt ved drabet på en adresse på Bredgade i Bjerringbro.

Ifølge politiet formoder, at de to har kendt hinanden i forvejen.

- Vi ved endnu ikke så meget om mændenes indbyrdes relation eller motivet til knivdrabet, men vi formoder, at de kender hinanden i forvejen, og at der i forbindelse med en mindre, privat sammenkomst opstår tumult på stedet, som udvikler sig til knivstikkeri. Vi er i gang med at afklare det nærmere forløb, siger politikommissær Poul Fink fra Central efterforskning.

Selve mordet blev begået omkring klokken 2 natten til torsdag, og der er altså tale om et knivdrab. Det 41-årige offer var afgået ved døden, da politiet kom til stedet.

Den 21-årige skibonit vil på et tidspunkt i løbet af i dag blive fremstillet i et grundlovsforhør ved retten i Viborg med krav om varetægtsfængsling.

Politiets teknikere , hundepatruljer og efterforskere er i øjeblikket i gang med undersøgelser på gerningsstedet og søger desuden i området efter bevismateriale relateret til sagen. Af hensyn til efterforskningen har politiet ikke yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland