Gå til hovedindhold
Sport

Manglede 80 centimeter: Ingen EM-finale til lokal hammerkaster

05-07-2018 KL. 12:55
Empty

Katrine Fjerbæk Olsen kvalificerede sig ikke til finalen ved U18-EM i hammerkast. Fredag har Jeppe Risvig chancen på 2000 meter forhindring. Privatfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Katrine Fjerbæk Olsen fra Skive AM formåede ikke at nå blandt de 12 bedste, da kvalifikationsrunden ved u18-EM blev afholdt torsdag middag i ungarske Györ.

Den lokale hammerkaster fik godkendt alle sine tre forsøg, og det sidste var med afstand det længste, da den 3 kilo tunge hammer blev sendt ud på 60,15 meter.

Det rakte til en 17. plads blandt de 31 startende deltagere. Skulle Katrine Fjerbæk Olsen have kvalificeret sig til finalen, havde det krævet et kast på 60,95 meter. Dermed manglede der 80 centimeter for den 17-årige Skive-atlet.

Ikke overraskende var det ukrainske Valeriya Ivanenko, som præsterede dagens bedste hammerkast. Hun slog mesterskabsrekorden, da hendes forsøg nåede ud på hele 74,36 meter. Den nærmeste konkurrent i indledende runde var hele syv meter bag den 16-årige ukrainske kaster, som må påtage sig rollen som storfavorit i fredagens finale.

Fredag aften er endnu en lokal EM-deltager i aktion. Jeppe Risvig er til start i 2000 meters forhindring. Her løber han indledende heat, og hvis det lykkes at kvalificere sig til finalen, er han i aktion igen søndag aften.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland