Gå til hovedindhold
Erhverv

Manglede billigere alternativer: Hotel Strandtangen har købt motel

30-09-2020 KL. 12:36
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

For fire-fem år siden blev der skabt kontakt mellem direktøren på Hotel Strandtangen, Christian Lindberg Olsen, og Niels Hansen, der ejede Motel Skive på Skyttevej.

Årsagen var, at Hotel Strandtangen var interesseret i at overtage motellet, men dengang kunne de to parter ikke blive enige om prisen.

Siden har der løbende været kontakt mellem kollegerne, og 1. september fik Christian Lindberg Olsen så endelig fat i motellet.

- Niels ville gerne af med det nu, og vi har fundet ud af prisen hen ad vejen. Vores interesse i motellet bunder i, at vi manglede nogle billigere alternativer til overnatning, end vi kan tilbyde på Hotel Strandtangen, fortæller Christian Lindberg Olsen.

Med købet får Hotel Strandtangen 88 ekstra sovepladser i den anden ende af byen, og det er meningen, at der skal etableres samkørsel mellem bookingsystemerne. På Hotel Strandtangen er der mellem 250 og 270 sovepladser.

- Vi vil optimere nogle af værelserne på Motel Skive, så de minder mere om hotelværelser, men samtidig bibeholder vi en del fire-sengs værelser, så der stadig er mulighed for at tage imod sportshold, der skal på træningslejr, fortæller Christian Lindberg Olsen.

Navnet bliver der ikke ændret på. Der vil stadig stå Motel Skive på facaden fremover, men det vil blive synligt, at der er kommet nye ejere.

- Vi vil optimere flere ting. Blandt andet skal der være hurtigere internet, der skal nye borde og stole til, og så opgraderer vi også systemerne for brand og tyveri. Også uden for forskønner vi tingene med noget beplantning, lyder det.

Christian Lindberg Olsen erkender, at det med corona-spøgelset hængende over hovedet ikke er det bedste tidspunkt at købe et motel.

Men han ville ikke trække den længere, og til gengæld er han meget glad for beliggenheden.

- Det ligger rigtig godt i forhold til KCL og bowlingcentret. Det er også tæt på svømmehal, håndbold- og fodboldmuligheder, så det ser vi gode muligheder i, siger Christian Lindberg Olsen.

Da coronaen for alvor ramte Danmark i foråret, blev den daglige leder på motellet, Lena Broch, sendt hjem.

Det har hun været lige siden, men 1. september blev hun ansat igen. Af Christian Lindberg Olsen.

- Lena skal fortsætte med at være daglig leder, siger han.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland