Gå til hovedindhold
Sport

Manglende skarphed blev dyr for SIK

05-06-2020 KL. 20:59
Empty

André Bjerregaard misbrugte en kæmpe mulighed, da SIK tabte til Vendsyssel. Arkivfoto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Heller ikke i andet forsøg efter corona-pausen lykkedes det for Skive IK at få tre point ud af anstrengelserne i fodboldens 1. division.

Mod Vendsyssel FF måtte skibonitterne tage tomhændede hjem fra et lige så mennesketomt Hancock Arena efter et 1-3-nederlag.

Det var ellers hjemmeholdet, som åbnede målscoringen. Efter godt 20 minutters spil fik en vågen Sebastian Grønning presset bolden fra gæsternes keeper Peter Friis Jensen, som omvendt så ud til at tage sig en alvorlig skraber med bolden ved fødderne.

Sekvensen endte som et decideret mareridt for VFF-målmanden, da Grønning let kunne finde en fri Sebastian Denius foran mål, der køligt sparkede hjemmeholdet i front.

Den stilling stod til troende i små 20 minutter, før den udlejede AaB-spiller Wessam Abou Ali serverede en perfekt strike fra kanten af feltet. Afslutningen fandt vej til målhjørnet bag en prisgivet Marcus Bobjerg og dermed 1-1 på den måltavle, der ikke var i brug på det lokale stadion.

Det var lige før, der nåede at blive scoret igen i første halvleg, da André Bjerregaard på falderebet til pausen fik skovlet bolden med sig alene mod mål. Den sidste skarphed manglede dog i de afgørende træk, og derfor løb muligheden ud i sandet.

I stedet kunne Vendsyssel små 10 minutter inde i anden halvleg sende momentum over på nordjyske fødder, da et fornemt opspil til sidst fandt Bradford Jamieson, som uden problemer kunne sparke bolden forbi Bobjerg i buret.

Gæsternes føring burde dog kunne have varet et par minutter. Efter endnu et fornemt Grønning-oplæg indtog André Bjerregaard skurkerollen, da han formåede at sende en oplagt scoringsmulighed forbi kassen. En direktør af dimensioner, der ikke er tilladt at misbruge, når man som SIK kæmper for overlevelse.

Hjemmeholdet var nærgående i flere situationer i den sidste halve time, men tilbuddene nåede aldrig samme størrelse igen, og i stedet kunne Vendsyssel sætte streg under slutfacit, da Wessam Abou Ali i tre minutters tillægstid eksekverede et straffespark, som Emil Søgaard havde begået.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland