Gå til hovedindhold
Lokalt

Masterchef-kok er gået personligt konkurs: Catering-firma kører videre

03-08-2020 KL. 10:10
Empty

Arkivfoto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Masterchef-kokken Nicolai Metner fra Durup blev torsdag erklæret personligt konkurs.

Men det får ingen betydning for driften af Grillfætter Catering i Durup, slår han nu fast.

Siden januar 2018 har han i et tæt samarbejde med fætteren Søren Skyldahl drevet cateringvirksomheden i den gamle slagterbutik i Hovedgaden i Durup, og her vil han stadig stå i køkkenet og lave mad ud af huset til selskaber samt tapas og sandwiches til blandt andet den lokale brugs.

- Det er mit personlige selskab Cafe Icecream, som vi også drev Grillfætter Catering under, der er taget under konkursbehandling. At jeg personligt er gået konkurs er rigtig ærgerligt, men sådan er det, og det er ikke noget, jeg er stolt af, siger Nicolai Metner.

Der er i stedet oprettet et nyt selskab.

- Nu har min fætter i stedet oprettet et aps og ansat mig til at bestyre køkkenet, så jeg er fortsat i køkkenet, men ude af hele den administrative del, og det glæder jeg mig til, siger Nicolai Metner.

- Vi leverer stadig den mad, vi plejer - fra samme sted, og det er den samme mand, der står i køkkenet, understreger Nicolai Metner.

- Der er ingen tvivl om, at coronakrisen har været stærkt medvirkerende til, at det er gået, som det er gået. Vi stod i Grillfætter Catering over for den bedste sæson nogensinde, men det har i år jo været begrænset, hvad vi har kunnet tjene på selskaber i april, maj og juni, som er vores højsæson, og hjælpepakkerne har kun været en begrænset hjælp, siger Nicolai Metner.

Gennem en årrække har han også forpagtet Cafe Icecream i Nykøbing Mors, men den har siden juni været lukket.

Da Masterchef 2019 blev vist i foråret på TV3, røg det selvlærte madtalent først ud af konkurrencen på den sidste dag i semifinaleugen - lige inden finalen. Senere samme år var han en tur forbi Masterchefkøkkenet igen, da han deltog i Masterchef Jul, og i det omfang tiden tillader det, er han også fortsat tilknyttet som underviser på madkurser i Aarhus-afdelingen af Timm Vladimirs Køkken - Danmarks største madskole.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland