Gå til hovedindhold
Ritzau Udland

Medier: Gidseltager er skudt efter drama i brasiliansk bus

20-08-2019 KL. 14:50
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

En bevæbnet mand er angiveligt blevet skudt, efter at han tirsdag holdt adskillige personer som gidsler i en offentlig bus på en bro i Rio de Janeiro.

Det oplyser det brasilianske medie Globo ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Globo citerer vidner og politikilder, der siger, at der blev affyret skud på broen. Globo skriver også, at gidseltageren er blevet dræbt af skuddene.

Det er dog ikke officielt blevet bekræftet.

Nyhedsbureauet AFP citerer også lokale medier for, at gerningsmanden er blevet dræbt af politiets skud efter den timelange gidseltagning.

Ifølge gidsler, som blev løsladt, havde manden hældt benzin ud i bussen og truet med at sætte ild til den. Bussen befandt sig på en travl bro, der forbinder forstaden Sao Goncalo med Rio de Janeiro.

Ifølge det lokale politi blev der indledt forhandlinger med manden omkring klokken 05.30 tirsdag morgen lokal tid - omkring 10.30 dansk tid.

Vidner oplyser, at manden identificerede sig som politimand. Det er tirsdag eftermiddag dansk tid dog ikke blevet bekræftet officielt.

Ifølge myndighederne fremsatte manden ikke nogen særlige krav. De tilføjer, at han virkede til at have "psykiske problemer".

Rio de Janeiros særlige politistyrke, der er kendt som Bope, stod for forhandlingerne med gidseltageren. En snigskytte blev blandt andet også placeret i nærheden af bussen.

Trafikken på broen er blokeret i begge retninger, og hundredvis af biler holdt tirsdag formiddag lokal tid i kø. Det skriver nyhedsbureauet AP.

/ritzau/

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste

Forsiden lige nu

Lokalt

13-årig blev snydt på nettet: Nu får han sin Playstation 4 alligevel 13-årig blev snydt på nettet: Nu får han sin Playstation 4 alligevel

Lokalt

Lokalt ældrecenter frikendt i sag om dødsfald Lokalt ældrecenter frikendt i sag om dødsfald

Lokalt

Problemer to-tre gange om ugen: Beboere bekymrede over fejl på togbomme Problemer to-tre gange om ugen: Beboere bekymrede over fejl på togbomme

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland