Gå til hovedindhold
Sport

Medrivende pointdeling mellem SIK og Nykøbing

28-09-2019 KL. 15:51
Empty

Underholdningsværdien var i top mellem SIK og Nykøbing FC. Arkivfoto: Lindy Jørgensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Underholdningsværdien var i top, da Skive IK og Nykøbing FC lørdag bragede sammen i fodboldens 1. division.

Det var synd, at kun 398 tilskuere var mødt op, for det var svært at kede sig på Hancock Arena.

SIK spillede en stor første halvleg, og det havde været svært at indvende noget, hvis hjemmeholdet havde været i front med 2-0 eller 3-0, da der var spillet 35 minutter.

Kombinationerne sad i skabet, og skibonitterne kom frem til flere fine muligheder. Den ene udnyttede Sebastian Denius, da han efter et kvarter tørt sparkede SIK på 1-0.

Overtaget fortsatte, og efter en halv time skulle Sebastian Grønning have bragt de gule og blå på 2-0, men han misbrugte en direktør af dimensioner med hovedet efter et forrygende indlæg fra Kenneth Nielsen.

Kender man ikke sin besøgelsestid, risikerer man som bekendt at blive straffet, og det var præcis, hvad SIK blev lørdag eftermiddag, da gæsterne ud af det blå kom på 1-1 efter et afrettet skud tre minutter før pausen.

Dermed så det ud til, at Skive-spillerne skulle gå skuffede i omklædningsrummet, men retfærdigheden skete alligevel fyldest, da Magnus Jensen uimodståeligt steg til vejrs og pandede hjemmeholdet på 2-1 efter 44 minutter.

Flere pletskud

Glæden varede til fire minutter inde i anden halvleg, hvor et hjørnespark fra gæsterne ikke blev clearet. I stedet endte kuglen hos Mathias Gehrt på kanten af feltet, og med et resolut spark fik han bragt balance i regnskabet.

På det tidspunkt kunne spørgsmålene omkring mængden af tilbageværende kræfter efter Brøndby-kampen begynde at melde sig.

Men dem havde skibonitterne også et svar på.

For da stadionuret passerede en time, var det igen med Skive IK på sejrskurs.

En bold i feltet endte for fødderne af Mikkel Jespersen, og han sparkede knivskarpt læderet højt i det lange hjørne, efter den indskiftede Nykøbing-keeper havde været på lidt af en skovtur. 3-2 til Skive, men kampen havde fortsat mere at byde på.

Godt 20 minutter før tid bragte gæsterne sig således igen på uafgjort, da lange Mathias Kristensen dukkede op langt inde i feltet og nemt kunne gøre det til 3-3.

Fem minutter senere var det ved at gå helt galt for Skive, da endnu en dødbold gav en hundrede procent-chance til Nykøbing. Kun en velplaceret Sebastian Grønning på stregen fik forhindret et føringsmål til NFC.

Mere blev det ikke til, og dermed måtte de to hold indstille sig på en pointdeling efter en særdeles underholdende affære.

 

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland