Lokalt

Melinda Thomsen bløder Liverpool-rødt: - Mesterskabet er det største, jeg har prøvet

En sommeraften tilbage i 2005 var den dengang 11-årige Melinda Thomsen fra Kjeldbjerg for lille til at være oppe og se fodbold.

Men fra sit værelse kunne hun høre, hvordan resten af familien råbte og skreg mod fjernsynet.

Det var Champions League-finalen mellem AC Milan og Liverpool, der fik følelserne i kog, og Melinda Thomsen kunne tydeligt fornemme, at der skete noget stort.

- Jeg husker stadig råbene fra stuen. Jeg ville så gerne se med, men jeg måtte ikke være oppe, husker hun.

Melinda Thomsen gik glip af en kæmpe Liverpool-triumf, men 14 år senere fik hun revanche, da Liverpool besejrede Tottenham i 2019-udgaven af Champions League-finalen.

I kølvandet på den triumf fik hun lavet en tatovering med Liverpools klublogo på skulderen, og hvis nogen skulle være i tvivl, er nu 26-årige Melinda Thomsen kæmpe Liverpool-fan. Og det er resten af hendes familie også.

Farfar, mor, far, søster, svoger, onkler og tanter, og alle familiearrangementerne bliver planlagt efter, hvornår Liverpool FC spiller deres kampe.

Når de røde spiller, er der intet, der kan komme i vejen. Der er intet, der er vigtigere.

- Liverpool er blevet en familieting, vi har. Der løber Liverpool-blod i vores årer, og blodet er rødt, til vi skal herfra, siger Melinda Thomsen.

Selv om Champions League-titlen sidste år var stort for Melinda Thomsen, kan den triumf ikke måle sig med det, der skete torsdag aften.

Godt nok spillede de røde fra Beatles-byen ikke selv, men da Manchester City smed point, var det første engelske mesterskab i 30 år en realitet.

- Det er ikke rigtigt gået op for os endnu, men mesterskabet er det største, jeg har prøvet, og jeg lå i min seng og havde svært ved at falde i søvn. Jeg havde ingen at snakke med, men dagen efter var jeg bare glad. Nu kunne hverken corona eller andet stoppe vores Premier League-titel, siger Melinda Thomsen.

Læs mere om familien Holmgaard Thomsen og deres passion for Liverpool FC i avisen mandag.

Melinda Thomsen med sin far Henning. Torsdag gik deres drøm om en Premier League-titel til Liverpool FC endelige i opfyldelse. Foto: Lindy Jørgensen