Gå til hovedindhold
Sport

Michael Bruun efter overraskende comeback: De må vist godt ringe igen ...

13-03-2018 KL. 13:19
Empty

Michael Bruun - godt tilfreds med 2. halvleg i sit comeback - men ikke med den tabte kamp. Arkivfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Søndag kl. 14.20 sad Michael Bruun sammen med sin familie og hyggede på en håndboldfri martsdag, da mobilen ringede.

Det var gamle venner fra HRH, der skulle til håndboldkamp i Hornbæk - og lige stod og manglede en målmand fordi den ene af de nuværende unge keepere var skadet, og den anden var syg.

- Jeg skulle ikke bruge lang betænkningstid. Når HRH ringede og var i knibe, så var jeg også klar, siger 47-årige Bruun, der med kort varsel pakkede tasken og tog med til 2. divisionshåndbold på Randers-kanten.

Michael Bruun sagde farvel til HRH for 22 år siden for at prøve kræfter med større udfordringer. Han kom til adskillige ligaklubber, kom på landsholdet i en alder af 29, og fik en stor karriere, der bl.a. gav EM-bronze i 2002 - og i dag er han målmandstræner i TTH Holstebro og tilknyttet DHFs ungdomslandshold, samt kvindelandsholdet.

- Det var sjovt. Her bagefter er jeg glad for, at de ringede, og jeg slap fra det uden mén, og jeg ærgrer mig da over, at vi ikke fik point. Vi førte med 27-25, og havde bolden, da der var fire minutter igen, siger Michael Bruun, der på det nuværende HRH-hold kender trænerne og også flere af spillerne, men den eneste genganger fra »dengang«, er holdleder Palle Blom.

- Blom har altid været der. Han skal være der, siger Michael Bruun, der har aftale med TTH frem til sommeren 2019 - mens han aftale med DHF udløber til sommer.

Parterne snakker dog sammen netop nu om en forlængelse.

- Jeg har en god tid som håndboldtræner og at give en hånd med i HRH var helt naturligt, siger Bruun, der har været æresmedlem i Roslev gennem mange år.

- Jeg regner ikke med, at de ringer igen, men skulle det ske, så....jeg stod vist en udmærket 2.halvleg, men i 1. halvleg, der manglede jeg fem redninger i selv at være tilfreds, slutter han.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland