Gå til hovedindhold
Sport

Midtbanespiller forlænger med SIK

17-07-2020 KL. 14:15
Empty

Nicolai Dohn er SIK-spiller også de kommende to år. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Det var ikke nogen tosset torsdag for Nicolai Dohn. Den 21-årige midtbanespiller skrev først under på en to-årig kontraktforlængelse med Skive IK, og så lagde han op til skibonitternes første mål i 2-0-sejren over Hvidovre.

Han kom til klubben fra Nykøbing FC i vinterpausen, som en erstatning for Mikkel Jespersen, som gik i stykker med en knæskade nogenlunde samtidig.

- Vi tog Dohn ind for et halvt år siden, og han har gjort det godt. Han har spillet adskillige kampe for os, så det lå lige til højrebenet med en forlængelse, siger sportschef Rasmus Brandhof.

- Han kan løbe solen sort. Og så har vi også set, han har en fin sparketeknik, tilføjer han med tanke på det langskudsmål, 21-årige Nicolai Dohn satte ind mod Næstved for små tre uger siden.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Lokalt

Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken« Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken«

112

15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv" 15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv"

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland