Gå til hovedindhold
Sport

Mikkel Jespersen er årets profil i 2. division

15-05-2019 KL. 14:45
Empty

Mikkel Jespersen er kåret som årets profil i 2. division. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Hæderen og æren som årets profil i 2. division tilfalder i år Skive IK-spilleren Mikkel Jespersen.

Prisen uddeldes af Spillerforeningen, og det er kollegaerne i rækken, der har stemt og udpeget skibonitternes midtbanemand som vinder. Det er netop blevet offentliggjort.

Mikkel Jespersen vendte før denne sæson tilbage til Skive IK, og comeback-sæsonen har budt på masser af overbevisende præstationer.

Derfor var det også lige efter bogen, at der med titeluddelingen blev kigget Mikkel Jespersens vej.

Det mener hvert fald SIK-sportschef Rasmus Brandhof.

- Det er glædeligt for os alle sammen, og jeg havde nok ikke forventet andet. Det er lidt kækt sagt, men vi vidste alle sammen, da vi hentede Mikkel tilbage, at han ville blive en profil i 2. division. At han så er valgt som den allerstørste, er vi selvfølgelig glade for og stolte af. Det er også en stor cadeau til Mikkel. Det er ikke altid nemt at tage et step ned i divisionerne, men det har han formået til UG, siger SIK-sportschefen.

Rasmus Brandhof kan nu glæde sig ekstra meget over, at skibonitterne allerede har papir på årets profil for de kommende to sæsoner.

For sådan en pris er naturligvis også noget, der kan få konkurrerende klubber til at tage et ekstra godt kig på Mikkel Jespersen.

- Det tænker jeg da. Nu har vi heldigvis fat i den ende, hvor det er os, der bestemmer, hvad han skal koste, hvis nogen vil have fat i ham, konstaterer Rasmus Brandhof.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland