Gå til hovedindhold
112

Mini-bazar-ejer vred over »Al Capone-indsats«: »Jeg har ingen relation til den gruppe«

09-02-2019 KL. 08:41
Empty

Mohamad Jamal og hans kone Suhaila i Dalgas Mini Bazar, da butikken åbnede i 2016. Foto: Casper Jacobsen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mohammed Jammal, indehaver af Dalgas Mini Bazar, siger til Skive Folkeblad, at han føler sig udsat for aldeles ubegrundede beskyldninger fra politiets side, efter at chefpolitiinspektør Claus Hilborg, fredag fortalte til Skive Folkeblad at de besøg, som politiet og Fødevarestyrelsens rejsehold onsdag aflagde på tre adresser i Skive, var en »Al Capone-indsats« planlagt i forhold til en gruppering af unge med indvandrerbaggrund, som politiet har haft nok at se til med i længere tid.

Dalgas Mini Bazar var et af de tre steder, som fik besøg.

- Når politiet udtaler sig på den måde, så kan de umuligt have gjort deres arbejde ordentligt. Det kan de ikke have dokumentation for. For jeg har ingen relation til den gruppe, og jeg vil ikke finde mig i at blive placeret som en lus mellem to negle, siger indehaver Mohammad Jammal.

Også ejeren af den vandpibe-café, som fik besøg, Khamal Arsln, afviser pure, at han har relationer til gruppen.

- Jeg bor i Struer og har først åbnet i Skive for få uger siden. Jeg kender dem slet ikke, oplyser han via en tolk. Han finder, at politiets udmelding skader hans café.

tj

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Sport

Nyt tiltag for unge elite-sportsfolk i Skive: Gymnasium og college får idrætsklasser Nyt tiltag for unge elite-sportsfolk i Skive: Gymnasium og college får idrætsklasser

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland