Gå til hovedindhold
Debat

Misbrug af Danmarks riges grundlov

23-01-2020 KL. 22:00
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Jeg kan ikke forstå, at Thøger Berg Nielsen sætter et spørgsmålstegn efter hans overskrift i læserbrevet tirsdag den 21. januar. Han er åbenbart i tvivl, trods en lang karriere i dansk Politi og med erfaringer, også fra Mellemøsten, burde han ikke tvivle det mindste. At henvise til Grundloven kræver, at man forstår hvad skrevet står. Hvis Grundloven skal læses, som det påstås af Thøger Berg Nielsen, havde domstolene naturligvis grebet ind for længst.

At han kan skrive et læserbrev, som han har gjort, uden på nogen måde, at nævne sagens kerne i det konkrete tilfælde vækker undren. Nemlig, den indvandring af muslimer og deres ondskabsfulde, modbydelige og totalitære ideologi, islam. Det er rigtig godt, at der er personer, der ved deres tilstedeværelse, kan fremprovokere og synliggøre ondskaben fra disse muslimer. At der så stadigvæk er danskere, der ikke kan eller vil indse den fare og risiko for sammenbrud ved denne massive befolkningsmæssige ændring i Danmark, forstår jeg ikke. Disse muslimer kan og vil ikke de danske værdier. Der bliver flere og flere muslimer, der ønsker sharialoven indført her til lands.

Der forelægger en måling tilbage fra 2015 foretaget for Jyllands Posten, fra det anerkendte institut Wilke. Her fremgår det, at en stigende andel af muslimer i Danmark - 77 pct. -ønsker at følge Koranens anvisninger fuldt ud mod 62% i 2006. Altså en stigning på næsten 30% på bare 9 år. Konsekvensen er, at det ender med 3 sæt love her i Danmark. Præcis ligesom det forholder sig i alle de andre lande, hvor denne totalitære ideologi hersker. Et sæt love for A menneskene, de troende islamiske mænd. Et andet sæt for andenrangs menneskene, nemlig B menneskene, de troende islamiske kvinder og et tredje sæt for C menneskene, vi undermennesker, danskerne, de vantro hunde der ikke er muslimer.

Skal der tales og skrives om misbrug af det danske politi, er det den tid og de ressourcer, der bruges på alle de ulovligheder, som muslimer foretager sig. Det er alt lige fra den daglige kyniske vold og systematiske svindel med MOMS, SKAT og sociale ydelser. Den tid der bruges i de områder, hvor renovationsbilerne ikke kan køre uhindret.

Der hvor brand og redning ikke kan slukke de hundredvis af årlige brande i danskernes biler, muslimer selv har antændt. Områder i Danmark som i dag ikke er mulig at kontrollere for de danske myndigheder. Hændelser, der ikke kun hører storbyerne til, men også her i Skive hvor politiet må trække sig. 78 milliarder kr. om året koster det Danmark, fordi vi har importeret personer fra varmere himmelstrøg direkte på offentlig forsørgelse, som om vi ikke havde nok af dem.

At en person som Thøger Berg Nielsen i ramme alvor kan mene at den danske grundlov skal ændres, med den konsekvens, at den så passer bedre ind i muslimernes verden, er mig en gåde. Aldrig noget knæfald for denne type mennesker.

Erik Mortensen,

Kybehuse 153,

7870 Roslev

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland