Gå til hovedindhold
Lokalt

Mishandlet kvinde skal gennem hele møllen igen: 28-årig mand anker forvaringsdom

11-02-2020 KL. 17:23
Empty

Den forvaringsdom, som 28-årige Martin Lønborg Nielsen blev idømt mandag i sidste uge, er nu blevet anket til landsretten. Foto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Da 28-årige Martin Lønborg Nielsen mandag i sidste uge blev idømt forvaring på ubestemt tid for en lang række lovovertrædelser mod to kvinder - heriblandt 24-årige Christina Egebjerg Jensen - udbad han sig betænkningstid i forhold til, om han ville anke sagen.

Nu har han sammen med sin forsvarer nærlæst dommen, og han har valgt at anke til landsretten.

Det fortæller hans forsvarsadvokat i byretten, Karen Marie Jespersen.

- Jeg har aftalt med Martin, at jeg ikke udtaler mig om noget i sagen, men sagen er blevet anket, og det har retten fået besked om, siger Karen Marie Jespersen.

Dermed skal de to mishandlede kvinder gennem hele møllen igen.

Det var noget, Christina Egebjerg Jensen på forhånd havde frygtet.

- Jeg håber bare ikke, at han anker. Jeg har ikke lyst til at skulle gennem det hele en gang mere, lød det i sidste uge fra Christina Egebjerg Jensen.

Når sagen senere på året skal køre i Vestre Landsret, går Martin Lønborg Nielsen tilbage til sin oprindelige forsvarer, Lars Thousig.

Karen Marie Jespersen blev beskikket i byretten.

Ingen af de andre fire dømte i sagen har valgt at anke deres domme, så derfor bliver de udelukkende kaldt ind som vidner til sagen i landsretten.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Lokalt

Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken« Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken«

112

15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv" 15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv"

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland