Gå til hovedindhold
112

Mistænkte for indbrud på Jægerkroen fik tæsk i baggård

24-11-2017 KL. 10:12
Empty

Arkivfoto: Erik Refner/Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Omkring klokken 03 i nat har to mænd på henholdsvis 50 år og 46 år fået tæsk blandt andet med baseball-køller i en baggård ved Holstebrovej 44-46.

Politiet var i forvejen på udkig efter de to mænd, fordi politiet mistænkte de to for at have gennemført et indbrud på Jægerkroen i forrige weekend, hvor der blandt andet blev stjålet cigaretter, kontanter og teknisk udstyr.

Torsdag i dagtiden havde politiet ransaget de to mænds lejligheder, begge i Skive by, og i den ene fundet formodede tyvekoster fra indbruddet på Jægerkroen.

- Vi ville meget gerne afhøre dem, men eftersom de nu er kørt på hospitalet og ikke er i stand til at sige så meget, kommer det til at vente, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

Politiet vil hverken be- eller afkræfte, om der kan være en sammenhæng mellem indbruddet og den meget voldsomme vold. Ifølge de to mænds forklaringer er der ingen sammenhæng.

Mændene forklarer, at de så de tre mænd i baggården og troede, det var indbrudstyve. De ville forsøge at stoppe dem, men fik altså i stedet tæsk.

- De skal nok overleve, men de har fået alvorlige bank, og vi betragter det om såkaldt kvalificeret vold. Altså meget alvorlig vold, siger Lars Mikkelsen.

Han tilføjer, at der også kan være tale om gæld, men vil i øvrigt ikke på nuværende tidspunkt udtale sig om mulige motiver.

- Da vi bestemt ikke er sikre på, hvordan det egentlig er foregået, efterlyser vi vidner, som måtte have set noget i det område af Holstebrovej, siger Lars Mikkelsen.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland