Gå til hovedindhold
Sport

Mogensens langskud trak pointene til Skive

07-09-2018 KL. 20:56
Empty
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Rækken af defensive fejl, som tirsdag sendte Skive IK ud af pokalturneringen mod DS-holdet Viby, fortsatte ufortrødent fredag aften i hjemmekampen mod Odder. Heldgivis for værterne var der lige en anelse mere at byde på offensivt, og derfor blev de to koks i forsvaret til at leve med. SIK scorede nemlig selv tre gange og vandt 3-2.

Men holdets helt store problem blev udstillet igen. Den defensive koncentration er ikke god nok - SIK forærede Odder målene til både 1-0 og 2-1 i situationer, som aldrig burde være opstået. Og det nytter ikke at være så sløsede, at der skal tre mål til at vinde en kamp. Det skal der bare i øjeblikket - Odder var det fjerde hold i træk, som scorede to mod skibonitterne. Og kun i anden runde mod Tarup/Paarup er det lykkedes at tage hjem med et clean sheet.

Odder bragte sig foran efter mindre end tre minutter, da en løs bold i feltet ikke blev ekspederet væk. Mathias Bersang - som var kampens bedste - satte udligningen i scene og endte også med at sparke en returbold i nettet, men kort efter gav et boldtab på midten gæsterne mulighed for at komme på 2-1.

Thomas Santos kan tage kredit for udligning nummer to, der dog blev noteret som et selvmål - og så var det Jeppe Mogensen med et fint langskud trak pointene det sted hen, de også hørte hjemme.

Men plads til forbedring, det er der masser af.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland