Gå til hovedindhold
Sport

Motorklub klar med rally for alle interesserede

19-09-2019 KL. 12:42
Empty

Kjellerup og Omegns Motorklub håber på, at omkring 50 vil møde op til rallyprøver torsdag aften i Skive. Det kræver ingen særlige forudsætninger. Privatfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Kjellerup og Omegns Motorklub håber, at omkring 50 deltagere har lyst til at prøve kræfter med arrangementet Torsdagsrally, som finder sted nu i dagpå H. C. Ørstedsvej i Skive.

Det er Mercantec, som lægger udendørsareal til begivenheden, og der er masser af plads til både deltagere og tilskuere. Derfor skal der ikke spærres veje i forbindelse med arrangementet.

Klubben i Kjellerup har en del medlemmer i Fjends og enkelte i Skive, og da der ikke er en motorklub her på egnen, syntes medlemmerne i Kjellerup, at det ville være sjovt med et arrangement i Skive, fortæller Michael Døssing fra Kjellerup, som er med til at tilrettelægge stævnet. Han får hjælp af 10-125 frivillige fra klubben i Kjellerup, som blandt andet sørger for at gøre banen klar og agerer tidtagere. Der er også tænkt på mad og drikke til publikum og deltagere.

Der kræves ingen specielle forudsætninger for at deltage i Torsdagsrally. Et kørekort og interesse for at gennemføre manøvreprøver er alt rigeligt. Har man en hjelm, kan det dog være en god idé at tage den med, men det er ikke et krav.

Deltagerne kører i egen bil og hver deltager ska bruge en co-driver, som søger for at dirigere føreren rigtigt forbi keglerne på banen.

Kjellerup og Omegns Motorklub har stået for lignende arrangementer i Viborg og Silkeborg. Her har der været omkring 50-55 deltagere - de fleste under 30 år.

Selve banen i Skive er cirka en kilometer lang og tager ét minut at gennemføre. Deltagerne får registreret deres tider. Der kåres dog ingen vindere, men der er mulighed for at gennemkøre banen flere gange, så man kan konkurrere med sig selv.

Torsdagsrally er et arrangement, som en lang række rallyklubber landet over har forsøgt sig med. Det er gratis at deltage ved arrangementet i Skive.

- Jeg håber, at vi vender tilbage med flere arrangementer i Skive. På sigt vil vi meget gerne kunne arrangere et egentligt motorløb med fem-seks prøver, siger Michael Døssing.

tj

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland