Gå til hovedindhold
112

Mystisk fremmed: Forvirret mand gik gennem folks haver

08-09-2018 KL. 17:59
Empty

Foto: Casper Jacobsen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

En række borgere i Brårup fik uopfordret besøg af en forvirret og meget beskidt mand lørdag ved middagstid. Mette Løndal Hansen, der bor på Brårupvej, fortæller, hvordan han kom gående op til huset ad en bagvej, der normalt aldrig kommer nogen fra.

- Det er omkring klokken 11, jeg sidder på vores terrasse og spiller på min telefon. Hunden ligger ved siden af, og pludselig bliver den stjernetosset, da der kommer en mand gående fra baghaven. Han ser forvirret ud og går ind i vores garage. Jeg spørger, om jeg kan hjælpe med noget, og han siger et eller andet, som jeg ikke forstår noget som helst af. Så ville han inden for, han pegede i hvert fald ind, men det ville jeg ikke. Så gik han ud til vejen, hvor han vaskede hænder i en vandpyt, siger Mette Løndal Hansen.

Mødet med den fremmede gjorde hende utryg, fortæller Mette Løndal Hansen.

- Han så søgende ud, men også som om han flygtede fra noget.

Mette Løndal Hansen bad sin mand følge efter han ned ad Skrænten, hvilket han gjorde, indtil manden gik ind i en anden have. På dette tidspunkt havde Mette Løndal Hansens mand politiet i røret. Herefter advarede hun andre Glattrup-borgere på områdets Facebook-gruppe, og snart kom der beskeder fra andre borgere, der også var stødt ind i den mystiske og forvirrede mand rundt omkring i området.

En bruger skrev for eksempel: »Han har også været inde i vores hus uden vi lukkede ham ind, sad på vores trappe og sagde der var folk efter ham, han blev hurtigt smidt ud«.

Beretningerne på Facebook fik Mette Løndal Hansen til at tænke, at han nok var syg.

- Jeg har det helt dårligt her bagefter. Det kan være, han bare havde brug for hjælp. Men jeg tror nu, andre havde reageret på samme måde, som jeg gjorde, siger Mette Løndal Hansen.

Midt- og Vestjyllands politi bekræftede lørdag eftermiddag at have modtaget første anmeldelse lørdag klokken 11.01, hvor manden blev set på Skrænten, en parallelgade til Brårupvej. Senere blev manden, der taler østeuropæisk, også set på Østervang. Midt- og Vestjyllands politi oplyser, at manden blev fundet på Brårupvej og klokken 13.14 kørt til vagtlægen, da han tilsyneladende var syg. Politiet oplyser også, at manden har bopæl i Brårup.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland