Gå til hovedindhold
Lokalt

Naboer er trætte af bordel: »Det er en skamplet på byen«

20-08-2019 KL. 13:51
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

I et ellers smukt landskab med masser af natur og planter skæmmer et hus og en grund øjet, når man kører gennem Nr. Ørum.

Huset, der ligger på Sejstrupvej 23, bliver brugt til bordel, og naboerne er ved at være godt trætte af det, de kalder for en skamplet på byen.

- Huset står bare og forfalder, og vi er ikke glade for, at kvinder bliver misbrugt under de forhold. Vi har det ikke godt med, at vi ved, hvad der sker med kvinderne, selv om vi ikke har direkte udsyn til det, siger nabo Hanne Krogh.

En anden nabo, Bent Nielsen, er heller ikke begejstret for stedet, som han kan kigge direkte over til.

- Jeg vil meget gerne have bordellet væk og få ryddet op derovre. Det ser forfærdeligt ud, og jeg har flere gange set rotter løbe over vejen og over til os, siger Bent Nielsen.

Naboerne har tidligere taget fat i kommunen og politiet, og der har været besøg fra begge myndigheder på adressen, men der er ikke blevet gjort noget i de godt fem år, der har været bordel i landsbyen.

Og nu begynder naboerne at sætte spørgsmålstegn ved, hvordan de mørklødede kvinder, der på skift er i huset, har det.

- Det er ikke meget, de er ude. Vi har set dem enkelte gange, hvor de har stået og ventet på bussen. Men ellers kommer der af og til en af de dyre biler, og så bliver de kørt til købmanden og hjem igen. Det er ikke meget frihed, de har, lyder det fra naboerne.

Kvinderne bliver skiftet ud cirka hver tredje måned, og derfor er der lukket i nogle dage.

Ifølge naboerne i Nr. Ørum kunne det tyde på, at kvinderne opholder sig i Danmark på et turistvisum, og så må de ikke arbejde.

Men det gør de alligevel. Det vidner de mange biler, der holder i kø enten ved kirken eller en lille sidevej, om.

- Det ser vi nogle gange. Og det er ikke et kønt syn, siger Bent Nielsen.

Ifølge Hanne Krogh er skurken i det hele manden, der ejer huset og lejer det ud til bordeldrift.

Han hedder Jens Jørn Guldhammer og bor i Fårvang.

Men ifølge Jens Jørn Guldhammer har han ikke fået klager af nogen art. Hverken fra kommune, politi eller naboer.

- Det er mine forældres gamle hus, jeg lejer ud, men jeg har ikke hørt, der skulle være problemer. Men jeg vil da tage op og kigge på det, lyder det fra Jens Jørn Guldhammer.

I denne uge er der atter rettet henvendelse til både kommune og politi, og håbet i Nr. Ørum er stadig, at der bliver gjort noget ved stedet.

- Det vil gøre meget for byen, hvis vi kunne få ryddet op på flere måder. Det er ikke positivt for nogen af os, at vi har sådan en skamplet, lyder det fra Hanne Krogh og Bent Nielsen.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland